ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


Η καταμέτρηση των διαρκείας για την φετινή χρονιά σταμάτησε λίγο πάνω απο τα 30.000, έναν αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και απόσταση χιλιάδων απο τις υπόλοιπες ομάδες οι περισσότερες απο τις οποίες πουλήσανε λιγότερα απο τα μισά απο αυτά.

Που θέλω να καταλήξω όμως? Το σάββατο είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μπροστά στον κόσμο του, καθώς όλα μέχρι τώρα ήταν εκτός έδρας και το πρώτο κεκλησμένων των θυρών. Ας δείξουμε οτι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα καταρχην, τον προπονητή και την διοίκηση και ας έχουμε μέσο όρο πανω απο 25.000 κόσμο σε όλη την χρονιά!

Μεθαύριο σαν πρεμιέρα πιστευώ θα έχουμε μεγάλη προσεύλευση και την τετάρτη το πρώτο (απο τα πολλά sold out) της χρονιάς. Είμαστε δίπλα στην ομάδα και τώρα είναι η ώρα να το αποδείξουμε, τα δύο ματς που μας έρχονται είναι τελικοί και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και απο την πλευρά μας να βοήθήσουμε, να σπρώξουμε την ομάδα.

Τέλος και πιό σημαντικό, το σάββατο θα υπάρξει παρουσία πανιώνιων στο γήπεδο. Ακόμα και αν προκαλούν εμείς δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα γιατί τα επόμενα εντός έδρας με ΠΑΟΚ και γαύρο θα είναι κρίμα να τα παίξουμε χωρίς κόσμο.. Προσοχή.

Σχόλια