ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Επειδή αποτελεί νο1 δικαιολογία για τις εμφανίσεις της ομάδας μας ,η έλλειψη φυσικής κατάστασης των παικτών και το πόσο καμμένοι δείχνουνε ,για μένα η λογική συνέχεια έχει 2 εκδοχές και τις έχουμε δει και τις 2 να παίζονται στο παρελθόν!

Για να βρούμε την πρώτη περίπτωση ,πρέπει να πάμε πίσω στην σαιζόν ...
2002-2003 ,όπου η ομάδα με τον τότε πετυχημένο (και ακριβό...) Φερνάντο Σάντος κάνει μια απο τις πιο σκληρές και επώδυνες προετοιμασίες (ίσως και η σκληρότερη μέχρι και σήμερα..) με αποτέλεσμα η ομάδα τον Σεπτέμβρη να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της και να μετράμε σε 3 αγωνιστικές 3 ήττες και να κοντεύουμε να αποκλειστούμε στο uefa απο μια Βουλγάρικη ...Λίτεξ και να μας ξελασπώνει στην παράταση ο αειθαλής Βαζέχα. Η απομάκρυνση του Σάντος άμεση και αναμενόμενη και η επιστροφή του Μαρκαριάν οδήγησε την ομάδα ξανά στις επιτυχίες και απο τον Δεκέμβριο και μέχρι το τέλος της σαιζόν η ομάδα πέταγε σε κάθε ματς επί 90 λεπτά.

Τότε είχε βγει ο Τύπος και όσοι είχαν κατηγορήσει το Σάντος και μίλησαν πως η όλη εικόνα της ομάδας κυρίως σε φυσική κατάσταση ήταν έργο δικό του. Απλά η προετοιμασία που είχε κάνει ,θα φορμάριζε την ομάδα μετά τους πρώτους 2 μήνες.


Η δεύτερη εκδοχή μιλάει για την σαιζόν του Μπάκε (2006-2007),όπου και τότε οι παίκτες δεν μπορούσαν να βγάλουν γεμάτο 90λεπτο ,με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και να μην έχει την δυνατότητα για περιττά χιλιόμετρα.

Τότε ,όμως ,είχαμε την πιο ...χαλαρή προετοιμασία στην ιστορία της ομάδας ,αφού οι παίκτες κάνανε προπονήσεις με την μπάλα ,αλλά απο γυμναστική και φυσική αντοχή ...τίποτα!Αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες αγύμναστοι και χωρίς πνευμόνια.

Έτσι ο Μπάκε έφυγε άρον-άρον ,αφού είχε συνηθίσει σε πιο ...χαλαρούς ρυθμούς. Ο αντικαταστάτης του -Μουνιόθ- σουλούπωσε τα πράγματα ,απέδωσε η ομάδα κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο μαζί του ,αλλά πλέον ήταν αργά αφού όλοι οι στόχοι είχαν κριθεί. 

Κοινός παρανομαστής και στις 2 περιπτώσεις; Ότι οι ανταποκριτές που βρισκόντουσαν και στις 2 τότε προετοιμασίες ,ποτέ δεν βγήκαν να μιλήσουν και να πουν πως έχουν τα πράγματα και τα "αποκαλύψανε" εκ των υστέρων. Στην περίπτωση του Νιόπλια ,πάλι δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι έγινε. Φτάσαμε μέσα Σεπτέμβρη για να ανακαλύψουν πως ο Κέζος δεν κάνει καλή δουλειά ...

Ελπίζουμε η φετινή κατάσταση ,να ανήκει στην πρώτη περίπτωση γιατί αλλιώς ...

Σχόλια

  1. Ο Καρπετόπουλος λοιπόν μας είπε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να φταίει ο Νιόπλιας. Αυτή είναι η συνηθισμένη του τακτική εδώ και πολύ καιρό. Από τότε που έφυγε ο Τεν Κάτε ξέχασε όλα τα αρνητικά του και άρχισε να τον αποθεώνει με αποτέλεσμα ο Νιόπλιας να παρουσιάζεται ως ο χειρότερος προπονητής. Ίσως να μην του γεμίζει το μάτι σαν προπονητής ή ίσως να καταλαβαίνει ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει και γι΄ αυτό να τον θέλει μακριά από τον Παναθηναϊκό.

    http://www.playoff.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=184&catid=36&Itemid=78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/10 9:49 π.μ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ...... playoff

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου