ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ,ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!



Ο Παναθηναϊκόςσυμφωνεί απόλυτα με την κατάργηση της ΚΕΔ. Προτείνει μάλιστα, αφού θα αντικατασταθεί η κλήρωση με ορισμό, τον ορισμό να αναλάβει πλέον η ΚΑΕ του γαύρου, μήπως επιτέλους σταματήσουν και όλες αυτές οι αστειότητες! Τι άλλο να πούμε;


Τάδε έφη ...

...Μάνος Παπαδόπουλος (manager της ομάδας μπάσκετ)


Αφοπλιστική ήταν η άμεση απάντηση του manager της ομάδας μας στην επιστολή των Αγγελοπουλαίων προς τον Βασιλακόπουλο ,που μιλάνε για αλλαγές στην ΚΕΔ ,ώστε να υπάρχει διαφάνεια και στον χώρο των διαιτητών .Μάλιστα ,το παράδοξο είναι πως θέλει ορισμό διαιτητών και όχι κλήρωση!


Ας φτιάξουν οι Αγγελοπουλαίοι όπως γουστάρουν το πρωτάθλημα ,ας αλλάξουν και το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος ,ας μας στείλουν στην τελική και στην επαρχία να παίζουμε ...αρκεί να ζήσουμε την μέρα που θα ψάχνουν πάλι για δικαιολογίες ,μετά απο κάποιο μάθημα της αρμάδας του Ζοτς.


ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ,ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ...ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ...ΧΑΛΑΜΕ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ;;


ΥΣ: Στο μόνο που συμφωνούμε είναι να υπάρχει βαθμολόγιση των διαιτητών και πειθαρχικές ποινές όταν υπάρχουν συνεχή σημαντικά λάθη απο κάποιον διαιτητή .Όλα τα άλλα και το αίσθημα αδικίας που θέλουνε να περάσουνε είναι απλά γραφικά και γελοία..

Σχόλια