ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ;;

Eφημερίδα Sport Day

Η υποκρισία και το θράσος αποτυπωμένα σε ένα πρωτοσέλιδο!

Η εφημερίδα (νυν SportDay ,τότε Sportime) που όταν γινόντουσαν τα όργια Κόκκαλη ,μίλαγε για ποδοσφαιρικές ανωτερότητες και στόφες πρωταθλητή ,βγήκε σήμερα να το παίξει ακριβοδίκαιη και να προάγει τάχα μου το αθλητικό ιδεώδες. Η μόνη μας διαφορά ξέρετε ποια είναι;;
Εμείς πολεμούσαμε την παράγκα με την παρουσία μας στα γήπεδα ,φωνάζαμε απο όπου μπορούσαμε και εσείς κάνατε αβαβα γιατί οι διαφημίσεις και τα δωράκια ήταν πολλά ,ακριβά και σας συντηρούσαμε στον αφρό.

Όταν όλος ο κόσμος μιλούσε για απανωτά εγκλήματα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλη η Ελλάδα είχε σιχαθεί τον χώρο ,εσείς διατυμπανίζατε τις μεγάλες μεταγραφές του θείου ,τις ηγετικές εμφανίσεις του Τζόρτζεβιτς και την ....μαγκιά του Πειραιά.

Μπάμπηδες και Χελάκηδες που μέσα σε 10 χρονάκια αποκτήσανε εφημερίδες ,περιοδικά ,ραδιόφωνα και εστιατόρια ,που μάθανε να αρθρογραφούν και να απαιτούν τον σεβασμό του κοινού στα λεγόμενα τους .

Όσο γλύψανε ,γλύψανε ...και τα τελευταία χρόνια που ισχυροποίησαν τις πωλήσεις τους και την ίδια τους την υπόσταση ,μας γίνανε οι θεματοφύλακες της ελληνικής λίγκας που ξαφνικά βαρεθήκανε τις κόντρες των παραγόντων .

ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ,ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ;;
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ "ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ";;

Ο κόσμος ξυπνάει και θα σας κλείσει και εσάς αργά ή γρήγορα!
Μπορεί οι κωλοτούμπες να γίνανε εθνικό σπρ ,αλλά ο κόσμος τις βαρέθηκε!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ "ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ" KAI BΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ "ΕΙΠΑ ,ΕΠΕΣ ,ΕΙΠΕ..." ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΥΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ-ΑΚΟΥΕΙ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/10 6:45 μ.μ.

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΧΡΕΩΜΕΝΟ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/10 10:20 μ.μ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΑΥΡΟΦΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ, ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, (ΒΛΕΠΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΛΠ)....ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ....ΕΞΩ ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΗΝΤΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου