ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ;

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του του Προέδρου του Δ.Σ, κ. Μ. Κίτσιου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Π.Α.Ο, της Διοίκησης τουτ ΤΑΑ και των Ελλήνων παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, μετά από ειλικρινή διάλογο, όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν ότι και την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο θα πρωταγωνιστήσει.
Αφού λύθηκαν τα θέματα των οικονομικών εκκρεμοτήτων της περυσινής χρονιάς με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, έγινε διεξοδική συζήτηση για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και φυσικά οι υπεύθυνοι του ΤΑΑ και η τεχνική ηγεσία θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της ομάδας



Ακόμη μια καλή είδηση για τον ερασιτέχνη ,αλλά επιτρέψτε μου να έχω τις επιφυλάξεις μου ,όσον αφορά το πως ή μάλλον ποιος έλυσε τις οικονομικές εκκρεμότητες .


Βέβαια το τμήμα φέτος δεν γίνεται να πρωταγωνιστήσει ,αφού δεν έχει γίνει ουσιαστικά καμία μεταγραφή και όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους. Ας βγάλουμε την χρονιά ,με όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και το επόμενο καλοκαίρι ας περιμένουμε πάλι τον μέγα ...σωτήρα νας μας οδηγήσει ξανά στην κορυφή!

Σχόλια