ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...


Ποιος είναι ο εικονιζόμενος;;;



Για αρκετούς θεωρήθηκε ένας πολύ καλός παίκτης και ακόμη περισσότερο ένας πολύ μεγάλος σουτέρ που δεν δίσταζε να βαράει τρίποντα και απο τα 8 μέτρα. Για κάποιους άλλους συγκαταλέχθηκε μέσα στους μέτριους ξένους που αδυνατούσαν να κάνουν την διαφορά .

Εμένα ,θα μου επιτρέψετε ,να θεωρώ τον Byron Dinkins ως ένα μεγάο σουτέρ που είχε την δυνατότητα να βοηθήσει πρωταγωνιστικά την ομάδα ,αλλά χάθηκε μέσα στην καταστροφική σαιζόν του 1996-1997.

Τον Byron Dinkins ,τον αποκτήσαμε απο τον Πανιώνιο στα 29 του χρόνια ,ύστερα απο μια αρκετά παραγωγική σαιζόν με τους κυανέρυθρους .Αποτελούσε κομμάτι του φιλόδοξου παζλ του Μάλκοβιτς ,που είχε ως στόχο την ανάδειξη του ομαδικού πνεύματος ,αποδεικνύοντας παράλληλα πως μπορούσε να κατακτήσει τίτλους και χωρίς τους stars Wilkins και Vrankovic. Τελικά το εγχείρημα του απέτυχε και το πλήρωσε με άσχημο τρόπο ο Σύλλογος.

Ο Αμερικάνος play maker ,ύχους 1.86 ,κατάφερε να κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό το Intercontinental Cup αντιμετωπίζοντας στους 3 τελικούς την Αργεντίνικη Olimpia de Venado Tuerto ,συμβάλλοντας και αυτός θετικά με την παρουσία του.

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη ,αφού η ομάδα κατάφερε και βγήκε πέμπτη στο πρωτάθλημα ,χάνοντας το δικαίωμα για έξοδο στην Ευρώπη ,έχασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απο τον Απόλλωνα Πατρών μέσα στο οακα και αποκλείστηκε απο τον γαύρο στα προημιτελικά της Euroleague με την ταπεινωτική διαφορά των 20 πόντων μέσα στην έδρα μας.

Έτσι έφυγε άρον-άρον απο την ομάδα με την στάμπα του αποτυχημένου,μην έχοντας το δικαίωμα να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά με συμπαίκτες τους Radja και Scott.

Την χρονιά που αγωνίστηκε σε εμάς ,ήταν συμπαίκτης με μια ...λεγεώνα ξένων όπως οι Sconochini ,Martieth ,Amaechi ,Koch ,Nwosu ,Nicola ,Salley και Markovic.

Επίσης αγωνίστηκε και στο nba στους Houston ,San Antonio και Indiana. Στην Ελλάδα πέρασε επίσης απο Περιστέρι και Ηρακλή.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου