ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΑΔΩΝ


Μια ζωή έτσι γίνεται στην Ελλάδα. Η λύση, πονάει το δόντι κόβεις το κεφάλι, εφαρμόζεται για άλλη μια φορά. Ο Γ. Γ. αθλητισμού Μπιταξής ζήτησε απο την αστυνομία να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για να μήν παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω ούτε επικροτώ τα επεισόδια που γίνανε έξω απο το γήπεδο της Καβάλας το σάββατο το βράδι, αλλά η λύση στο πρόβλημα δεν είναι αυτή. Η απόφαση είναι παρατραβηγμένη και η ανοχή του κράτους προς την ομάδα του λιμανιού δεν έχει προηγούμενο όλα αυτά τα χρόνια. Μην ξεχνάτε όμως, ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν γίνεται.

Όσον αφορα την απάντηση της ΠΑΕ που αναφέρει πως δεν θα ζητήσουμε οργανωμένα (σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες θύρες για τους κρητικούς που θα πάνε να δούνε τον αγώνα) εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη είναι λογική για να αποφύγουμε άλλες καταστάσεις. Μην βιαστεί κανείς να πει οτι ο Πατέρας κάνει πίσω, συμφωνεί σε αυτό το γελίο μέτρο κλπ, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Μπιταξή:
"Το παρόν έγγραφο κοινοποιούμε και προς τον ΟΠΑΠ, για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου των χορηγιών για το οποίο έχει δεσμευθεί, για την αποτροπή φαινομένων βίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα."

Ακόμα πάντος δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα ισχύει μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, πάντως καλό θα ήταν να υπάρχει προσοχή και στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο που θα έρθουν 500 γατάκια γιατί στο παιχνίδι τον εντυπώσεων προς την κοινωνία η κυβέρνηση φαίνεται πως μας την έχει στημένη και μας περιμένει στην γωνία.

Υ.Γ: ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.



Σχόλια