ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ!


Ο πρόεδρος της σούπερ κλίκας -με τις ευλογίες του Τζίγγερ- ξεκίνησε ως όφειλε το παραλήρημα του και μίλησε για εγκλήματα ,παρακράτη ,αδικίες κατά του γαύρου και δήλωσε ξεκάθαρα πως πρέπει συγκεκριμένοι διαιτητές να αποχωρήσουν απο το ελληνικό πρωτάθλημα ελέω των περυσινών σφυριγμάτων τους. Μάλιστα ,των περυσινών ..ασχέτως αν δεν έχουν στοιχεία και μιλάνε στο ντούκου. Απλά επειδή πήραμε το πρωτάθλημα ...όπως βάφτισαν το πρωτάθλημα του 2004 ως "Δούρειο" ξεχνώντας τα εγκλήματα που είχε κάνει στο μεταξύ μας ματς ο Δούρος .

Μαριδάκη κάτσε και συμβούλεψε τον Γκαγκάτση τι γραμμή πρέπει να ακολουθήσει κατά του Γκαλέτι ,μάθε πως δημιουργήθηκε αυτό το παρακράτος και η σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ,ενημερώσου για τα εγκλήματα του προκατόχου σου και ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ!!

Απλά για να μην σου χρεώσουν ποτέ την φιλία με τον Πατέρα ,βγαίνεις και λες πράγματα γελοία που δεν έχουν καμία υπόσταση. Πότε αδικήθηκε ο γαύρος και δεν το ξέρουμε; Επειδή όταν γκελάρετε ,το βαφτίσατε "διαιτητικά εγκλήματα" πρέπει να το υιοθετήσει και η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία;;

Τα πρόβατα του γαύρου θα σε δοξάσουν και χωρίς αυτές τις γραφικότητες .Απλά έτσι προκαλείς και φανατίζεις επικίνδυνα πολύ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 
ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ...ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΑΣ.

Ορίστε και το auto-ξέσπασμα του Μαριδάκη (που αν δεν γινόταν σήμερα ,θα το έκανε με την πρώτη ευκαιρία):



Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα. Ένα έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά της Ελλάδας. Ήρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.

Για ν' αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο θα πρέπει πρώτα να το... ξεβρωμίσουμε από το παρακράτος των διαιτητών και παραγόντων που μεγαλούργησαν πέρυσι και συνεχίζουν να μεγαλουργούν και φέτος. Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς ενώ θα έπρεπε να είχε έξι και ο Πανθηναϊκός έχει τέσσερις βαθμούς ενώ θα έπρεπε να είχε δύο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Έγινε ένα μεγάλο έγκλημα. Θα έπρεπε να βγει ο κ. Κόντης αλλά και οΠαναθηναϊκός να το καταδικάσουν. Είναι λυπηρό. Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ ή των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο κ. Δαλούκας και οι άλλοι κύριοι Δαλούκες πρέπει να κρεμάσουν σήμερα την σφυρίχτρα τους. 

Πρέπει να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας. Ευχαριστώ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/9/10 3:38 μ.μ.

    Filaraki to blog sou twra to ema8a kai les polles ali8eies . xwsta kanonika sto gamimeno parakratos kai tin xounta pou exoun dhmiourgisei . Kaneis den 3exnaei ta 12 petsina . kai pali bravo ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου