ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!


Τελείωσε το ματς στην Θεσσαλονίκη και βγήκε ο νεος ΠΡΟΕΔΡΟΣ της λίγκα να κάνει δηλώσεις για το "έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου και γενικά του έθνους" που διέπραξε ο Δαλούκας.
Το να συζητάμε αν ήταν ή όχι πέναλτυ δεν έχει κανένα νόημα εφόσον το παιχνίδι έχει λήξει και το αποτελέσμα έχει κριθεί. Παρ' όλα αυτά, έχει τρομερό ενδιαφέρον να δούμε τις δηλώσεις Μαρινάκη και το τι προσπαθεί να καταφέρει ο λιμανίσιος πρόεδρος.

Μηνυματάκι προσπαθεί να περάσει ο πρόεδρας στα πρόβατα. Δεν κολλάω σε φιλίες με κανέναν Πατέρα και θα προστατέψω το καλό του Ολυμπιακού με κάθε μέσο και κάθε προσωπικό κόστος θέλησε να τους πει μαζί με άλλα πολλα.
ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ;

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να γίνονται αυτές οι δηλώσεις από τον πρόεδρο της λίγκα που τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης της ομάδας που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Έχεις ξεχάσει Μίστερ ποια ομάδα ανέλαβες; Οι διοικήσεις των υπόλοιπων ομάδων τόσα χρόνια δεν έριχναν λεφτά στις ομάδες κι ας είχαν χαμένο το πρωτάθλημα από την αρχή.
Αλλά είπαμε, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω ας κερδίζουν κι οι άλλοι ας...

Αυτήν την ομάδα ανέλαβες λοιπόν αλλά φαίνεται ό,τι έχεις χάσει την μπάλα από πολύ νωρίς.
Άμα θες να καθαρίσεις, όπως παρήγγειλες στα πρόβατα χθές το βράδυ, ξεκίνα με τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ...

Είναι τουλάχιστον ατυχής η προσπάθεια σου να πείσεις, όταν υπάλληλός σου ακούει στο όνομα Γκαγκάτσης. Γι' αυτό μαζέψου σε παρακαλούμε σιγά σιγά γιατί ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ και άσε το πρωτάθλημα να παιχτεί με μπάλα κι όχι με μικρόφωνα. Γιατί εκεί το πας...

Σχόλια