ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ.. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου σήμερα και το τμήμα βόλλευ μόνο θλίψη μας δημιουργεί. Πριν λίγες μέρες αναφέραμε την περίπτωση Καλντέιρα ο οποίος έμεινε ελεύθερος απο την τουρκική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και την δυνατότητα να γίνει το μπαμ και να τον κλείσουμε με 50% κάτω στο συμβόλαιο του (75.000 ευρώ) με αποτέλεσμα να γινόμαστε φαβορί για τον τίτλο.

Κάτι τέτοιο όμως, όπως πάει η κατάσταση ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν μπορούμε να ελπίζουμε.
 Πάνω απο μια βδομάδα ακούμε ότι οι Γιορντάνοφ και Καστάρντ έχουν κλείσει, έχουν υπογράψει και πως το μόνο που μένει είναι να σταλούν οι προκαταβολές των παιχτών. Οι προκαταβολές όμως δεν στέλνοντε και οι μέρες περνάνε. Κάποιοι αναφέρθηκαν στην μεγάλη Δευτέρα, αλλα σήμερα τρίτη και κάτι ακούγεται πάλι για τετάρτη..

Μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 45.000 ευρώ και έτσι όπως πάμε μας βλέπω να χάνουμε και άλλους παίχτες μέσα απο τα χέρια μας. Δεν θα είναι η πρώτη φορά εξάλλου, τόσους παίχτες αφήσαμε φέτος να φύγουν (που όλοι με το καλό θα επιστρέψουν αν βρεθεί ΕΝΑΣ επιχειρηματίας να αναλλάβει το τμήμα - ΑΓΚΑΜΕΖ, ΣΑΜΙΚΑ, ΖΑΓΚΟΥΜΝΙ) και άλλους τόσους που πήρε ο γαύρος λόγο της ανικανότητας της διοίκησης μας.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!

Σχόλια