Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


Μετά απο μια κακή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και έχοντας ξεπεράσει τα νεύρα απο το κομπλεξ των γαύρων που δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν που έχουν ολοσέλιδα πρωτοσέλιδα αφιερώματα για την νίκη της Μπαρτσελόνα και συνεχίζουν την γαβροπροπαγάνδα για την διαιτησία που τους αδικεί (εδω και 13 χρόνια).

Στο Καμπ Νου σε μια καλή της βραδία η Μπάρτσα μπορεί να διασύρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Τα παραδείγματα είναι πολλά όπως η Λυών, η Άρσεναλ, η Ρεαλ και η Μπάγερν ομάδες αδιαμφισβήτιτης αξίας. Το θέμα δεν είναι αυτό και δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Εχτές το βράδι μετά το ματς βγήκε ο Γκοτζίλας και είπε ένα πολυ σωστό. Η ομάδα πρέπει να γυρίσει πίσω απογοητευμένη για την κακή εμφάνιση, να δουν τι έγινε λάθος και πως διορθώνεται. Δεν είναι μόνο οτι μας κέρδισαν, είναι οτι δεν κάναμε τίποτα στον αγωνιστικο χώρο, ακόμα και όταν προηγηθήκαμε δεν πουλήσαμε λίγο τσαμπουκά, να κάνουμε 3-4 φαουλ να τους προβληματίσουμε. Δεχτήκαμε άμεσα το γκολ και μας πήρε η κατηφόρα.

Αυτό μας φέρνει στην επόμενη μέρα, η οποία βρίσκει τους παίχτες του παναθηναϊκού κουρασμένους όπως δήλωσε χαρακτηριστηκά και ο Ζιλμπέρτο (επειδή έτρεξαν περισσότερο απο αυτούς της Μπάρτσα, κυνηγώντας την μπάλα) και με ένα δύσκολο ματς το σάββατο στην Καβάλα. Το τρίποντο είναι μονόδρομος για την ομάδα και με την βοήθεια του κόσμου είναι αυτοσκοπός.

Όσον αφορά το ΤΣ. Λ. κανείς δεν υπολόγιζε ουσιαστικά στο να κόψουμε βαθμούς στην Βαρκελώνη, αλλά με μια βαριά ήττα στην πλάτη ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφοσιωθεί στα δύο εντός έδρας παιχνίδια τα οποία με ισάριθμες νίκες μας θέτουν φαβορί για την πρόκριση.



Σχόλια