ΜΠΟΧΑ, ΒΡΩΜΑ


Απο το κακό στο χειρότερο πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό πρωτάθλημα και ο πρόεδρος της Σουπερ Κλίκας δείχνει να ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ομάδας του και όχι του χώρου γενικότερα καθώς όχι μόνο δεν διευκολήνει αλλα αντιθέτως δημιουργεί καταστάσεις (διαιτητολαγνεία) που επιβαρύνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κυβέρνηση υποτίθεται οτι έχει ξεκινήσει έναν αγώνα για την καταπολέμιση της βίας, αλλά αν θέλει να πετύχει οτιδήποτε καλύτερα να αρχίσει απο τα βασικά και την κάθαρση του ποδοσφαίρου που πλέον παίζεται μεταξύ παραγόντων και όχι των ποδοσφαιριστών.

-Δεν γίνεται να ακούμε για κατηγορίες τερματοφύλακα για εξαγορά του απο παράγωντα και αυτός να τριγυρνά ελεύθερος.
-Δεν γίνεται να υπάρχουν οι συζητήσεις μεταξύ θεωδορίδη και δημοσιογράφου κόκκινης εφημερίδας και να μην επεμβαίνει εισαγγελέας.
-Δεν γίνεται να είμαστε πανευρωπαϊκά, για να μην πω παγκόσμιος γνωστοί ως τα πιο καλοστημένα πρωταθλήματα (2η, 3η εθνική) και να μην σας προβληματίζει!
-Δεν γίνεται να ακούγεται τις τελευταίες 2 μέρες για διαιτητή που έπαιζε στοίχημα και είχε βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ο πρόεδρος της Superleague ο οποίος μετά τον αγώνα με τον 'Αρη μίλαγε για έγκλημα κατά της Ελλάδας να μένει άπραγος!

Όλα είναι ενας φαύλος κύκλος. Δράση - Αντίδραση.. Μην παίζετε με τα νεύρα του κόσμου και αντί να διώχνετε τον κόσμο απο τα γήπεδα διώξτε αυτούς που κάνουν πραγματικά κακό στο ποδόσφαιρο (είτε μεσω αλλίωσης αποτελεσμάτων, προάγοντας την βία κλπ).

Υ.Γ: Το ξαναλέω, παντού θα πάμε, θα τραγουδάμε, για την αρρώστια που κουβαλάμε!

Σχόλια