ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ!


Ανακοίνωση εξέδωσε η παε για το ματς με την Κοπεγχάγη ,υπενθυμίζοντας πως ήδη έχουμε φάει 1 αγωνιστική κεκλεισμένων με αναστολή και με την πρώτη αφορμή η καμπάνα της uefa μπορεί να είναι ακόμη αυστηρότερη.

Η ομάδα μας χρειάζεται κοντά της και ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι πρέπει να διαφυλάξουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ,χωρίς ακρότητες (κι ας θεωρούνται και τα καπνογόνα αμάρτημα για τον Πλατινί) ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος απο την πρόκριση μας στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Kobenhavn, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας.

Για το λόγο αυτό, τους καλούμε να υποστηρίξουν την ομάδα μας, αλλά και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια

Σχόλια

  1. Επιτέλους το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη θα μεταδωθεί με 16:9

    Δείτε εδώ:
    http://www.sportsecrets.gr/?p=615

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου