ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις, Πατέρα, αφών Γιαννακόπουλου, Τζόρβα και Καραγκούνη.

Νίκολας Πατέρας: Είναι φανερό ότι τα διοικητικά προβλήματα που υπήρξαν το καλοκαίρι μαζί με ορισμένα λάθη δημιούργησαν πάρα πολλές παρενέργειες στον Παναθηναϊκό. Μεταξύ αυτών και στα αγωνιστικά τα οποία είδαμε σήμερα Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε μία ηρεμία στην ομάδα, να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρά την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας ήταν δίπλα της και στα 90 λεπτά".

Παύλος Γιαννακόπουλος: "Ό,τι είδατε, είδαμε. Λυπάμαι πολύ για το κατάντημα του Παναθηναϊκού. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα χωρίς αρχή και τέλος! Φυσικά και μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να προκριθεί. Είμαι αισιόδοξος όπως πάντα".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν στενοχωρήθηκα τόσο για την ήττα όσο για την κακή εμφάνιση. Δεν ήταν εμφάνιση αντάξια του Παναθηναϊκού. Ηταν απαράδεκτη η εικόνα, υπάρχουν όμως ακόμα ελπίδες."

Αλέξης Τζόρβας: "Η δική μου φάση μας έφερε πίσω στο σκορ και δυστυχώς δεν καταφέραμε.

Γιώργος Καραγκούνης: "Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι το μηδέν πίσω. Η Κοπεγχάγη προηγήθηκε με δύο αντεπιθέσεις. Αρχής γεννομένης από την Κυριακή πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όχι άλλα λόγια. Στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας".

Πιστεύω η πιό σωστή δήλωση και πιστεύω βρίσκει τους πάντες σύμφωνους είναι του Θανάση, καθώς η ομάδα δεν έπεισε σε κανένα διάστημα του αγώνα απο την στιγμή και μετά την επίτευξη του γκολ για την Κοπενχάγη.

Όσον αφορά τον Τζόρβα, κατανοεί το λάθος του και δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να τον κρεμάσουμε τον άνθρωπο, που κάθε βδομάδα παίζει σαν τερματοφύλακας και αμυντικός και με τις πολύ καλές εμφανίσεις του έχει συμβάλει πολύ στους στόχους του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό.

Τέλος ελπίζω πως οι δηλώσεις του Πατέρα δεν είναι απλά δηλώσεις και πως απο αύριο το πρωΐ θα δρομολογηθούν όλα για να διορθωθούν τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί. Η αρχή έγινε με την επιστροφή 'Εμπεν που σίγουρα θέλει χρόνο, αλλά το πρωτάθλημα και οι υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι για το 20ήμερο φωτιά που μας περιμένει.

Σχόλια