ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ

Το πέναλτι έκρινε το ματς. Αν δεν ήταν, τότε η νίκη μας δεν είναι δίκαιη

Τάδε έφη
 
...


...Κώστας Κατσουράνης 



Προφανώς και δεν θα κάνουμε τα στραβά μάτια στο θέμα του πέναλντυ ,αφού όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα ασχολείται με αυτό για τις επόμενες μέρες. Και προφανώς δεν θα προπαγανδίσουμε .Μετά απο χρόνια ,η ομάδα μας παίρνει ένα τόσο καθοριστικό σφύριγμα που μας ευνοεί αδίκως .Και επειδή έχουμε βιώσει στο πετσί μας την παράγκα ,δεν θα το παίξουμε κινέζοι και να προσπαθούμε να σας πείσουμε πως το μαύρο είναι άσπρο.


ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ


ΟΜΩΣ Κώστα Κατσουράνη ,δεν μπορείς να ακυρώνεις με μια τέτοια δήλωση την ανωτερότητα της ομάδας σε όλο το ματς και τα στοιχεία που της έδιναν την αξία του νικητή. Τα υπεράνω και τα σαβουάρ βιβ μας φάγανε όλα αυτά τα χρόνια.


Θέλουμε ισονομία ,όταν όλες οι ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο και όχι με ειδική μεταχείρηση. Όχι επειδή οι γαύροι θέλουν να φτιάξουν κλίμα απο την 1η αγωνιστική με 2 συνεχείς ανακοινώσεις ,να βγούμε και θύτες της κατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Μέσα στην προπαγάνδα που πέφτει και θα πέφτει τις επόμενες μέρες ,κανείς δεν θα μιλήσει προφανώς για την εχθρική διαιτησία του Δαλούκα στο δεύτερο ημίχρονο και τα ανάποδα φάουλ που σφύριζε στο τέλος για να βάλει τους αντιπάλους μέσα στην περιοχή.


Αλλά είπαμε ,ο γαύρος αδικείται και ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο..

Σχόλια