ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ


Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ ξεκίνησε με την ομάδα να έχει δώσει 3 φιλικά παιχνίδια επι σερβικού εδάφους με ομάδες σαφώς χειρότερες του παναθηναϊκού ή ομάδων που πρόκειται να αντιμετωπίσει η ομάδα εντός αγωνιστικής περιόδου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν: ...
Παναθηναϊκός - Ούζιτσε 100-40 , Παναθηναϊκός - Ράντνιτσκι 90-60 και τέλος σήμερα Παναθηναϊκός - Ζελέζνικ 91-76. Τα τρία αυτά φιλικά δεν αφήνουν περιθώρεια για πολλά συμπεράσματα, παρα μόνο οτι η ομάδα δείχνει να κάνει σοβαρή προετοιμασία η οποία μπαίνει στο βασικό της μέρος απο αύριο που επιστρέφει η αποστολή στην αθήνα μετά απο δύο βδομάδες και να πέρνει αυτό που θέλει απο κάθε αναμέτρηση.

Επίσης πολύ θετικό το γεγονός οτι ο Μάριτς και ο Σάτο οι οποίοι πέρνουν όπως αναμενόταν αρκετό χρόνο συμμετοχής φαίνεται πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα η οποία θα πάρει αρκετά και απο παίχτες όπως ο Καλάθης (!) και ο Τέπιτς (ακόμα περιμένουμε πολλά απο τον σέρβο) που εμφανίζονται βελτιωμένοι.

Τέλος άσχετα με την προετοιμασία θα σταθώ για άλλη μια φορά στον σπουδαίο ρόλο του Τσαρτσαρή ο οποίος του ευχόμαστε να είναι υγιείς γιατί μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά με την εμπειρία του στα παρκέ.

Σχόλια