ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Mία απλή ερώτηση:

Στην Καβάλα μετά το τέλος του ματς έγιναν μικροσυμπλοκές μεμονωμένων οπαδών μας ,με τις αστυνομικές δυνάμεις ,μικρής χρονικής διάρκειας και με αποτέλεσμα να καεί ένα περιπολικό.

Αυτό το συμβάν χαρακτηρίστηκε απο τον Μπιτσαξή ως ...επεισόδια ευρείας κλίμακας (όρος που ανακαλύφθηκε και εγκαινιάστηκε σήμερα!!) και μπορεί να φέρει την ποινή μέχρι και κεκλεισμένων θυρών έως 2 ματς! Επίσης χαρακτηρίστικε ότι εγγυμονεί κινδύνους η μετακίνηση των οπαδών μας για το άμεσο μέλλον (άρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παίρνουμε εισιτήρια και για άλλα εκτός ,μέχρι η Πολιτεία να θεωρήσει πως ο ...κίνδυνος πέρασε).

Προς τιμή της η παε μας ,ανακοίνωσε πως συμμορφώνεται στην επιθυμία Πολιτείας και Αστυνομίας για το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη.

Απο την άλλη οι γαύροι κατέστρεψαν πριν το ματς καφετέριες στις Σέρρες και μετά το ματς σπάγανε αμάξια στην Εθνική οδό. Αυτά τα επεισόδια δεν ...ορίστηκαν ως ευρείας κλίμακας και οι μετακινήσεις των γαύρων εγγυμονούν κινδύνους μόνο για το επόμενο εκτός με την Ξάνθη και όχι για το ....άμεσο μέλλον.

Η παε τους δεν έχει πάρει θέση!

Εξηγήστε μου ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ;;;

Σχόλια