ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ!!!



Το ματσάκι σήμερα κρύβει παγίδες. Και αυτό γιατί πάντα οι μικρομεσαίες ομάδες κλείνονται και σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρέπει να αποτελέσει αυτό δικαιολογία.


Η ομάδα σήμερα πρέπει να κλείσει από το πρώτο λεπτό του αγώνα την Καβάλα στα καρέ της και να πιέσει ώστε να έρθει γρήγορα το γκόλ. Με αυτόν τον τρόπο, θα φύγει το άγχος από τους παίχτες και το γενικό "μούδιασμα" μετά το ματς της Βαρκελώνης. Φουλ επίθεση λοιπόν κι αυτό φαίνεται και από τα πλάνα του Νιόπλια για το ματς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Νιόπλιας, οι αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Μπαρτσελόνα θα είναι λίγες. Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, με τους τέσσερις της άμυνας να μένουν απείραχτοι. Πηγαίνοντας στα χαφ, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Καραγκούνη στην ενδεκάδα με τον Σιμάο δίπλα του. Λέτο, Γκοβού και Σισέ δεν μπορούν να λείψουν από το βασικό σχήμα και έτσι ερωτηματικό παραμένει μόνο η θέση του επιτελικού χαφ. Ο Γκαρσία ή ο Νίνης θα είναι πίσω από τον Σισέ με τον Ισπανό να φαντάζει ως το φαβορί για να ξεκινήσει.

Αυτά τα ολίγα για τώρα και περισσότερα μετά το ματς. Γερά από το πρώτο λεπτό έτσι ώστε να πάρουμε το διπλό και τους τρεις πόντους και να συνεχίσουμε να οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος.

Σχόλια