ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!


"Δεν είναι το σημαντικότερο να τρέχεις και να μαρκάρεις.
Το δύσκολο είναι να κρατήσεις τη μπάλα¨.

Τάδε έφη ...

...Νίκος Νιόπλιας 

Ο προπονητής τα είπε όλα με μία κουβέντα. Το παιχνίδι χάθηκε στα χαφ, όπου δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάσα ούτε για αστείο. Σιμάο και Ζιλμπέρτο είχαν επικεντρωθεί στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού τους, καθόλου άδικα, και ο Κατσουράνης έμοιαζε να πελαγοδρομεί χαμένος ανάμεσα στις χαφάρες της Μπαρτσελόνα. Οπότε χωρίς κυκλοφορία μπάλας μην περιμένεις και πολλά απέναντι σε μία τέτοια ομαδάρα.

Ας είμαστε όμως και λίγο σοβαροί. Πολύ δύσκολα θα έφευγε ο Παναθηναικός με ένα θετικό αποτέλεσμα απο την Βαρκελώνη, ειδικά μετά το κάζο που έπαθε η Μπαρτσελόνα το προηγούμενο Σάββατο. Κι αυτό αποδείχτηκε απο τα πρώτα λεπτά όπου ο Τζόρβας είχε ήδη αρχίσει να κάνει τις πρώτες επεμβάσεις.

Τέλος πάντων, προσωπική μου άποψη είναι ό,τι μία τέτοια ήττα μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Βαριά ήττα αλλά ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΗ, σε ένα ματς που ήταν χαμένο από την αρχή. Σκύβουν κεφάλια παίκτες και προπονητικό τιμ για να παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια και να ρεφάρουν αυτό το βαρύ σκορ. Σκληρή δουλειά στην προπόνηση από ΟΛΟΥΣ και τα αποτελέσματα ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

Υ.Γ.: Γιατί οι δημοσιογράφοι του καναλιού που μετέδιδε το ματς προσπαθούσαν να μας πείσουν καθ'όλη την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου ό,τι ο Λέτο ήταν ο χειρότερος παίχτης του Παναθηναικού; Μόνο εγώ τον έβλεπα ως τον μοναδικό που μπορεί να κάνει κάποια επιθετική προσπάθεια; Μόνο εγώ είδα τον Κατσουράνη να μην προσφέρει τίποτα σήμερα;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/10 2:58 μ.μ.

    Άστο ρε μεγάλε όλοι κριτές γίναμε.
    Πρέπει δηλαδή σοϊ και καλά να πούμε ποιος ήταν ο χειρότερος?
    Παναθηναϊκάρες όλοι προπονητάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς δεν έγινε κριτής μάγκα ,άποψη γράφτηκε για το ματς.

    Αν έχεις διαφορετική γνώμη ,ευχαρίστως να την διαβάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/10 3:38 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω με την άποψή σου για τον Κατσουράνη αλλά ο Λέτο δε βλεπόταν. Ούτε μία από τις φορές που σκέφτηκε (γιατί δεν κατάφερε να το κάνει πράξη) να κάνει επίθεση, δεν είχε κλέψει ο ίδιος την μπάλα. Δεν παίζεις έτσι ποδόσφαιρο και δει απέναντι στην Μπαρτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες απλά θεωρώ ό,τι ο Λέτο στο 2ο ημίχρονο ήταν ο μόνος ο οποίος "ενοχλούσε" την άμυνα της Μπαρτσελόνα. Και γι αυτό, θεωρώ την παρουσία του περισσότερο χρήσιμη από αυτή του Κατσούρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου