ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΖΙΓΓΕΡ


Όλο και πιο έντονα ακούγεται πως τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα έμμεση εμφάνιση του Τζίγγερ και όχι σχετικά με την παε ..

Για πολλούς θεωρείται δεδομένο πως ...
ο Τζίγγερ θα αναλάβει τμήμα του ερασιτέχνη!!

Η λογική λέει πως θα το πράξει με τον τρόπο που εμπλέκεται στα του πόλο ο Πατέρας και θα χρηματοδοτήσει για μεταγραφές σε τμήμα του ερασιτέχνη.

Το βόλλευ γυναικών το τρέχει ο Θανάσης ,το πόλο το σπρώχνει προς την εκτόξευση ο Πατέρας ,το γυναικείο μπάσκετ έχει κατασταλάξει για φέτος και έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του ,οπότε μάλλον προς βόλλευ αντρών οδεύει το θέμα.

Δεν ξέρουμε τι κινήσεις είναι διατεθειμένος να κάνει ,αλλά είναι σίγουρο πως αν τρέξει το τμήμα με συγκεκριμένο budget και την απαιτούμενη οργάνωση ,με τις παρούσες συνθήκες ακόμη και τώρα η επιτυχία μπορεί να έρθει σχετικά εύκολα.

Μακάρι ο Πατέρας να αποτέλεσε ερέθισμα για την ενασχόληση του Τζίγγερ με τον ερασιτέχνη και οι υπόλοιποι μέτοχοι της παε να τραβήξουν τον ίδιο δρόμο.

Οπότε για αρχή να περιμένουμε ,κάποια είδηση για μεταγραφή...;

Σχόλια

  1. Αν μπορεί να θεωρηθεί ένα επιπλέον στοιχείο για αυτήν την φημολογία ,είναι η ξαφνική μερική πληρωμή των χρεών στους παίκτες και το προπονητικό τιμ απο πέρυσι!

    Γιατί ο ερασιτέχνης λεφτά δεν παίζει να βρήκε μέσα σε 1 εβδομάδα απο μόνος του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/10 2:47 π.μ.

    Μακάρι να το κάνει...Από τον κόσμο του ΠΑΟ σε αυτό στήριξη θα έχει.Δεν έχουμε κανένα κομπλεξ επειδή ειναι ο Τζιγγερ.Πρέπει να ξέρει καλά πως ο κόσμος του ΠΑΟ δεν είναι κομπλεξικός και δε βρίζει ούτε κριτικάρει χωρίς σκέψη.Αν απογειώσει ένα τμήμα του ερασιτέχνη μόνο να τον συμπαθήσει μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟ.Χαμένος δε θα βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να γίνει αυτό, γιατί το βόλεϊ χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω να αρχιζει να πιανει το παλμο του κοσμου-εστω κα αργα-και η κινηση αυτη να βγει σε καλο του Συλλογου...Ειδωμεν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακαρι να γινει
    το αναδημοσιευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου