ΕΚΤΟΞΕΥΣΤΕ ΤΟ!!



Απίστευτο κι όμως αληθινό! Εκεί που ήμασταν στην αβεβαιότητα και στον στόχο ...παραμονής της ομάδας στην α κατηγορία ,έσκασε η βόμβα και οι Γιώργος και Ζάχος Αφρουδάκης μπορούν να θεωρούνται παίκτες του Συλλόγου. Παράλληλα ο Καραμπέτσος επιστρέφει απο τα Χανιά και φέρνει μαζί του ,την σταθερότητα που είχαμε κάτω απο τα δοκάρια.

Με αυτές τις κινήσεις ,χτυπάμε με σωστή δουλειά ,τετράδα και έχουμε την δυνατότητα να χτυπήσουμε τίποτα τρελό. Για πολλούς απο εμάς ,είναι ένα όνειρο να δούμε το τμήμα πόλο να σηκώνει κούπα ,μιας και κανείς ποτέ δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το τμήμα και ούτε ποτέ είχαμε την ευκαιρία να είμαστε παραδοσιακή δύναμη. Όμως με τα δώρα Πατέρα ,ελπίζουμε αυτός ο άνθρωπος να πάρει ζεστά το θέμα και να ασχοληθεί με το τμήμα.

Και προφανώς να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί επιχειρηματίες και να εμπλακούν άμεσα με τα τμήματα του ερασιτέχνη .Έτσι κερδίζετε τον σεβασμό του κόσμου και όχι με ανούσιες δηλώσεις!

Δεν γνωρίζουμε αν θα ενσχυθεί κι άλλο το τμήμα -έχουν αποκτηθεί και οι Δραγώνας ,Τουμπουρος και Σιώνης- ,αλλά οι Αφρουδάκηδες ανεβάζουν σκαλιά την ομάδα και είπαμε ..με 1 μύριο στο πόλο για budget κάνεις παπάδες!!

Τελευταία και καταλυτική κίνηση η μετακόμιση του τμήματος ξανά στο Χαλάνδρι!! Ώστε να δίνει ο κόσμος και την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα και να το κάνουμε έδρα!

ΥΣ: Πήραμε πρωτοκλασάτο παίκτη απο τον γαύρο στο πόλο. Πριν λίγους μήνες κάτι τέτοιο θα ακουγόταν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας... ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΙ ΑΛΛΟ!!

Σχόλια