ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ


Απο που μπορεί άραγε να είναι αυτή η εικόνα;;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ''ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Αυτή η κενή αίθουσα λοιπόν ,είναι το αποτέλεσμα της επίσημης πρώτης του αντρικού βόλλευ. Αλλά διοίκηση ,παίκτες και προπονητικό επιτελείο δεν έδωσαν το παρών. Για την ακρίβεια δεν έδωσε κανείς το παρών απο την ομάδα!! Αυτό αμφιβάλλουμε αν έχει ξανασυμβεί ,σε κάποιον άλλο Σύλλογο. Γιατί για τον Παναθηναϊκό αποτελεί πρωτόγνωρο και απόλυτα ντροπιαστικό φαινόμενο.

Τα δεδομένα πλέον είναι δύο και είναι κάτι περισσότερο απο πεντακάθαρα.
Πρώτον ,οι παίκτες και το προπονητικό τιμ που είναι απλήρωτοι απο τον Φεβρουάριο ,δεν σκοπεύουν να σεβαστούν άλλο την ιστορία και το κύρος του Συλλόγου ,αφού δεν το κάνει καλά-καλά ο ίδιος ο ερασιτέχνης. Οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι σιγά-σιγά θα αποχωρούν και οι ...τελευταίοι επιβάτες.

Δεύτερον ,το τμήμα μετά και απο την σημερινή αποκαρδιωτική εικόνα της ...παρολίγον "πρώτης" ,οδεύει προς την ολική του καταστροφή. Εδώ ,δεν βρέθηκε σήμερα η διοίκηση του τμήματος και οι Λιακόπουλος ,Κίτσιος που υποτίθεται έχουν κάποια θέση στο τμήμα και στον ερασιτέχνη ,τι να λέμε τώρα; Στην πρώτη συνάντηση δεν πατάει κανείς ,ο γαύρος μας παίρνει για την πλάκα του ,τους κλεισμένους Φιλίποφ και Φράγκο ,διαβάζουμε πως στον Κόβατς που υποτίθεται πως έχουμε κάνει μεταγραφή δεν του έχει βρει η διοίκηση σπίτι(!!) ,στο champions league υπάρχει περίπτωση να ...αυτοαποκλειστούμε και στις υποχρεώσεις μας να αναγκαστούμε να κατέβουμε με έφηβους ,το οποίο θα είναι και η ταφόπλακα του τμήματος.

Πλέον πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε και μετά το σημερινό δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο πάτο θα έχει το βαρελι..

Ο Γκάμαρης μας τελειώσε πριν καν αρχίσει ,ο Βλάσσης δεν φαίνεται να έχει όρεξη να πάρει το τμήμα ,ο Κίτσιος δεν δείχνει να μπορεί να βρει επιχειρηματία να πάρει το τμήμα ,αλλά μέχρι εκεί... αυτά τα ξέρουμε.

Οι ευθύνες πάνε πλέον σε 2 μέτωπα.

Απο την μία στους πολλαπλούς σωτήρες της παε μας (Βαρδινογιάννηδες ,Γιαννακόπουλους ,Βγενόπουλο ,Πατέρα ,Νίκα ,Ξυλά ,Ζολώτα ,Πολέμη) που προσπαθούν όλοι τους να αποδείξουν πόσο ικανοί θεματοφύλακες της Παναθηναϊκής ιδέας είναι ,αλλά προς τον ερασιτέχνη δεν κάνει κανείς κίνηση να πάρει κανά τμήμα ...όλοι στο μέλι πέσατε ,αλλά στα μάτια μας η βιτρίνα δεν είναι μόνο η παε..

Και απο την άλλη η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευθύνη πέφτει σε έμας ,τον κόσμο του Συλλόγου που δεν πάμε να κάνουμε την γαμημένη εγγραφή ώστε να μην μιλάμε και κατακρίνουμε εκ του ασφαλούς ,αλλά να μπούμε στο πρόβλημα και να δώσουμε λύση. Και αυτό θα γίνει μόνο με την εγγραφή μας και την ενεργό παρουσία μας!!

Σχόλια