Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ!



Οι αδικίες που υπομένει κανείς υπομονετικά γίνονται ξαφνικά αβάστακτες όταν εμφανίζεται η προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος 

Τάδε έφη de Toquevile 



Η παραπάνω φράση αιτιολογεί την έκρηξη των χωρικών ,που επέφερε την Γαλλική Επανάσταση και δημιούργησε νέες συνθήκες σε όλα τα επίπεδα για την Γαλλία και νέους ορίζοντες για το πολιτικό -κυρίως- κομμάτι του υπόλοιπου κόσμου.

Αυτή λοιπόν η φράση μπορεί εύκολα να αποτυπώσει όλη την κατάσταση θυμού που υπάρχει ενάντια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη (και όχι μόνο στον Τζίγγερ ,αυτός ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι).
Αυτή η πρόταση ,είναι το φως και η αλήθεια σε όσους κλείνουν συνειδητά ή μη τα μάτια τους και αρνούνται να δουν την λογική των πραγμάτων. Είναι αυτοί που είτε πληρώνονται για να μας βγάζουν μίζερους και υποκινούμενους ,είτε δεν ασχολούνται ζεστά με τον Σύλλογο και επαναπαύονται πάνω στο εξαιρετικό σύνολο παικτών που διαθέτουμε και το περυσινό νταμπλ. Έτσι ,εμείς οι "κακοί" αυτής της ιστορίας ,που είμαστε πολύ περισσότεροι απότι το 2008 κοντεύουμε να χαρακτηριστούμε και ως αντιπαναθηναϊκοί ,επειδή δεν κρυβόμαστε πίσω απο μια επιτυχία (που δεν οφείλεται στην τωρινή διοίκηση ,ούτε και ιδιοκτησία) και θέλουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον του Συλλόγου. Επειδή όλα πλέον σε αυτόν τον κόσμο λειτουργούν μηχανικά και όλοι θέλουν να ελέγχουν μαζικά άβουλα όντα ,δεν σημαίνει ότι και ο κόσμος του Συλλόγου θα γίνει έτσι.

Υπομείναμε άπειρες αδικίες απο το 1997 .Δεχτήκαμε έναν αισχρό πόλεμο απο τον Κόκκαλη ,την επο ,την επαε ,την κεδ ,ακόμη και απο μικρές αντίπαλες ομάδες που ήταν υπό την καθοδήγηση του γαύρου. Βρεθήκαμε μάρτυρες στην σταδιακή απαξίωση του Συλλόγου (μιας και το ποδόσφαιρο ,είναι η βιτρίνα του κάθε αθλητικού σωματείου) .Ο κόσμος ,αυτός που ακολουθεί παντού την ομάδα ,αυτός που ήταν κοντά σε κάθε νέα προσπάθεια ,ήτανε μόνος του σε αυτόν τον πόλεμο καθώς οι Βαρδινογιάννηδες είχαν αφήσει εντελώς ακυβέρνητο το καράβι. Με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να κυνηγάει τους Συνδέσμους χρεόνωντας τους τα κακά της ομάδας και καλύπτοντας την δική του αδυναμία να πολεμήσει το βρώμικο παρασκήνιο που με λύσσα κακοποιούσε τον Σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα ,εγκατέλειψε και έφερε τον Φιλιππίδη ,έναν άσχετο με το ποδόσφαιρο που στον βωμό της τεχνοκρατίας και του σαβοάρ βιβ  μας προσέφερε το 1-4 στην Λεωφόρο ,καμία κούπα και την Ριζούπολη. Μας προσέφερε επίσης και βαρβάτες ευρωπαϊκές πορείες που όμως δεν είχαν αντίκρισμα στην Ελλάδα. Μεσοβδόμαδα ήμασταν οι πρώτοι μάγκες και Σαββατοκύριακα γινόμασταν έρμαια του πράκτορα.

Στην μετά Ριζούπολη εποχή ,ήρθε ένα νταμπλ που θύμισε στον κόσμο μας πως είναι να πανηγυρίζεις κούπες και να γεμίζεις περηφάνια αλλά τα επόμενα που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο. Παίκτες φτηνοί ,αμφιβόλου αξίας ,προπονητές που κορόιδευαν τον κόσμο ,τρίτες θέσεις γίνανε πιο συνηθισμένες απο τις δεύτερες ,ισχυροποίηση μιας ομάδας δημοσιογράφων που αποπροσανατόλιζε τον κόσμο και προπαγάνδιζε υπέρ της οικογένειας και η μόνιμη σταθερή πολιτική της οικογένειας ..."διαίρει και βασίλευε" στο θέμα του κόσμου. Εδώ που τα λέμε ,ήταν και το μόνο έξυπνο που έκανε ο Τζίγγερ .Έσπειρε διχόνοια ανάμεσα στον κόσμο και έτσι ποτέ δεν θα ζούσε με τον φόβο μιας ...εξέγερσης .

Ώσπου φτάσαμε στην αγωνιστική περίοδο 2007-2008 ,όπου η υπομονή μας έγινε ξαφνικά αβάστακτη και μετά απο 2 μεγάλες ξεφτίλες ήρθαν αντίστοιχα 2 προοπτικές ενός καλύτερου μέλλοντος.

4-0 απο τον γαύρο και εμφάνιση Βγενόπουλου και πεκ. Μέχρι τότε είχαμε ένα "Παύλο θεέ πάρε την παε" που όμως δεν έβρισκε αντίκρισμα .Με την εμφάνιση της πεκ ,ο κόσμος αναθάρυνε πως ίσως και μπορεί να απαλλαχτεί απο την οικογένεια.

4-1 απο τον όφη και 40.000 κόσμος στους δρόμους να απαιτεί την φυγή των Βαρδινογιάννηδων.

Στην εποχή της πολυμετοχικότητας ,λίγο-πολύ όλοι έχουμε αντιληφθεί τι έγινε.

Μέσα σε αυτήν την φράση ,είναι οι λόγοι που ο κόσμος πλέον ΔΕΝ θα σταματήσει τις γιούχες προς την οικογένεια. Όσο κι αν θέλετε κάποιοι να συσχετίζετε τις γιούχες με άλλα πράγματα ,ο κόσμος ξέρει τα τι και τα πως.

ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Σχόλια