ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ Η ΝΤΕΡΕΒΓΙΑΝΙΚ



Η Αμερικανίδα γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό της και έτσι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές των ξένων αθλητριών του. Την Πέμπτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή της.
Την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος θα φορά την επόμενη περίοδο η Τζένιφερ Ντερέβγιανικ, αφού ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό της.
Οι δύο πλευρές ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας εδώ και πάρα πολύ καιρό, όμως υπήρχε αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Τελικά η Αμερικανίδα γκαρντ έριξε τις απαιτήσεις της, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του και τελικά επήλθε η οριστική συμφωνία.
Αυτή τη στιγμή στα χέρια των ανθρώπων του Τριφυλλιού υπάρχει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο της Ντερέβγιανικ το οποίο και θα υπογράψουν ώστε να σφραγιστεί η συμφωνία.
Δυο λόγια για το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού
Η Ντερέβγιανικ αγωνίζεται ως γκαρντ, έχει παίξει στο ελληνικό Πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλων Καλαμαριάς και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση. Το γεγονός μάλιστα ότι έχει εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο.
Ενίσχυση και στο προπονητικό τιμ
Από εκεί και πέρα εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι οι άνθρωποι του τμήματος ενισχύουν και το προπονητικό τιμ. Συγκεκριμένα ο Μίλτος Σταμμέλος προστέθηκε στο τιμ του Τριφυλλιού και θα είναι βοηθός του Γιάννη Γερεουδάκη. Μάλιστα, οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν ανάμεσα στις οποίες ήταν και το κοινό τους πέρασμα από τον Παναθηναϊκό

Σχόλια