ΜΟΥΦΑ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ


Το πολυδιαφημιζόμενο καινούργιο χορτάρι του οακα έκανε σήμερα τα αποκαλυπτήρια του και η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασε. Τόση δουλειά που έχει πέσει εδώ και 2 μήνες περίπου και το αποτέλεσμα να είναι χειρότερο και απο το προηγούμενο ,είναι γεγονός πως θέλει προσπάθεια .

Πολλοί στο γήπεδο νομίζανε πως ακόμη δεν είχε αντικατασταθεί ο παλιός χλοοτάπητας ..

Κάθε κόντρα ,κάθε σουτ και έφευγε και απο ένα κομμάτι. Και ύστερα... ο Θεός Βοηθός. 

Θα ήταν θαύμα αν δεν τραυματιζόταν παίκτης ,σε αυτό το αχούρι και δυστιχώς αυτό το θαύμα δεν έγινε αφού θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του Σισέ για περίπου 2 εβδομάδες. Καταλάβατε; Απο το πουθενά ,χάνουμε το βαρόμετρο της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Και η πλάκα ποια είναι; Μετά το ματς ,οι της εταιρίας που δουλέψανε το καινούργιο χορτάρι αποκαλύψανε πως οι αντλίες του οακα δεν δουλεύανε και δεν μπορούσε για 2 εβδομάδες να ποτιστεί το γήπεδο!! Έπρεπε δηλαδή να φτάσουμε στο σημερινό ματς ,να πάθει θλάση παίκτης μας για να μάθουμε ότι οι αντλίες του οακα δεν δουλεύουν. Ερασιτεχνική αντιμετώπιση απο όλους ,όσους ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό και πολλές οι ευθύνες της διοίκησης που δεν γίνεται να μην ήξερε τι συμβαίνει..

Τώρα ,δεν ξέρουμε καλά-καλά σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε την Παρασκευή με την Ξάνθη...




Σχόλια