ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΔΕΣ


Θέμα προέκυψε χθες με την ανάρτηση του theplayer.gr ,σχετικά με το δώρο Πατέρα τους 2 Αφρουδάκηδες στο τμήμα πόλο .Σήμερα ήρθε σχετική δήλωση του πρώην προέδρου της παε που αμφισβήτησε στο leoforos.gr το εν λόγω δημοσίευμα ,καθώς και παραδοχή του Γιώργου Αφρουδάκη πως είχε κρούση απο τον Σύλλογο ,αλλά όχι απο τον Νικόλα Πατέρα.

Τα δικά μας σχόλια; Το theplayer.gr είναι γνωστό πως ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Με το φτωχό μας μυαλό ,ο Δημητράκης προφανώς και αναπαρήγαγε (χρονικά πρώτα αυτό το θέμα το έβγαλε το tovima.gr) την συγκεκριμένη φήμη που ως ανυπόστατη θα ασκούσε πίεση στον Πατέρα και θα χτύπαγε στο ευαίσθητο σημείο του ερασιτέχνη ,ώστε με όλη την άνεση να τον κρέμαγε με άρθρα στην Πράσινη ,ύστερα απο την διάψευση του θέματος απο τον τέως πρόεδρο.

Και επιμένουμε στην πάγια θέση μας για τον Δημητράκη ,πως θα ήταν πολύ πιο καλό και ουσιαστικό να έπαιρνε κανά τμήμα του ερασιτέχνη και να του έδινε πρωταγωνιστικό ρόλο ,παρά να καραδοκεί συνέχει για την προεδρία της παε και να το παίζει τζάμπα μάγκας με τα λεφτά και τα κατορθώματα του Παύλου και του Θανάση .

Όσον αφορά στο όλο ζουμί της υπόθεσης ,δηλαδή πως δεν τίθεται θέμα Αφρουδάκηδων στον Σύλλογο ,επανερχόμαστε σε αυτά που λέγαμε και πριν κάτι εβδομάδες. ΌΛΟΙ -συμπεριλαμβανομένου και του Πατέρα- τριγυρνάνε γύρω απο την μάσα της παε και κοκορεύονται ,αλλά για τον ερασιτέχνη κοκοκο.

Στο πόλο συγκεκριμένα ,ο Πλύτας απεχώρησε ,ο Βουλγαράκης την έκανε για Βουλιαγμένη και ο γαύρος τώρα που διαλύεται ,εμείς πέρα βρέχει. Μέχρι και ο Πανιώνιος χτυπάει τον Χατζηθεοδώρου (όχι ότι τον θέλουμε..) και εμείς έχουμε πολλούς ενδιαφερόμενους αλλά μόνο για την παε.

ΥΣ: Τα εν λόγω δημοσιεύματα..

ΥΣ2:Τώρα για το ποιος μίλησε με τον Αφρουδάκη ένας Θεός το ξέρει...

Σχόλια