Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!


Επειδή το show δόθηκε μέχρι στιγμής στα ερτζιανά και στα διάφορα αντικειμενικά sites και μιλάνε όλοι για διχασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Συλλόγου ,εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι ,ούτε να αρχίσουμε να επιχειρηματολογούμε .Όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν και γνωρίζουν ποιο είναι το playlist της νέας προπαγάνδας που πάει να παιχτεί.

Ο Τζίγγερ ανέκαθεν ήταν υπέρμαχος της τακτικής του "διαίρει και βασίλευε" ,έτσι και τώρα μη έχοντας άλλη λύση στο τσουναμί αντιδράσεων που δέχεται απο όλο τον πλανήτη ,έβαλε τα γνωστά του τσιράκια -με μόνιμο στρατηγό τον Γκότζο- να αρχίσουν να μιλούν για διχασμούς ,κακούς και καλούς οπαδούς ,υποκινούμενους και άλλα τέτοια ωραία.

Και επειδή γνωρίζει πως πλέον ο περισσότερος κόσμος έχει ξυπνήσει ,θα χρησημοποιήσει όλα του τα μέσα ώστε να καταφέρει την πλύση εγκεφάλου και να κερδίσει έστω και βραχυπρόθεσμα μια σημαντική μερίδα φιλάθλων. Αλλά είπαμε ,όποιος ήταν γήπεδο ,γνωρίζει αν όλο το γήπεδο γιούχαρε το πέταλο ή αν όλο το γήπεδο χειροκρότησε το πέταλο ή αν πολλοί απο τις γύρω θύρες ξεσηκώθηκαν αυτόματα στα συνθήματα κατά του Βαρδινογιάννη.

Όμως ,η ύπαρξη αυτού του blog δεν είναι για να αναπαράγει ψέμματα ,ούτε να δημοσιεύει ανακρίβειες. Όντως υπήρξαν σε κάποια φάση αποδοκιμασίες για τα συνθήματα ,όχι όμως τόσο για το περιεχόμενο τους ,όσο για την χρονική στιγμή που ειπώθηκαν. Βλέπετε έχουν μπει όλοι στο τριπάκι να πιστεύουν πως αν ο κόσμος αποδοκιμάσει την διοίκηση ,ο Σισέ θα βαράει μπεκάτσες και ο Λέτο θα γλιστράει αντί να κάνει τρίπλες . Υπήρξαν όμως και χειοκροτήματα στην συνέχεια απο το υπόλοιπο γήπεδο ,για τα συνθήματα κατά των Βαρδινογιάννηδων που κανένα site και κανένας δημοσιογράφος δεν ανέφερε. Αυτή είναι η δημοσιογραφία που μας προσφέρουν. Μονόπλευρη ,μεθοδευμένη και οικονομικά εξαρτημένη.

Τα συνθήματα έπιασαν όλη την οικογένεια και τα παράπλευρα παράσιτα της και ΜΑΚΑΡΙ να ήταν πολύ περισσότερα και να κρατούσαν σε όλη την διάρκεια του ματς. Φιλικό παιχνίδι παίζαμε και δεν είχε καμία σημασία ,αν θα τραγουδάγαμε 2 παραπάνω συνθήματα για την ομάδα. Οι παίκτες και οι προπονητές ξέρουν ότι έχουν την στήριξη μας όσο τους βλέπουμε να προσπαθούν και να τα δίνουν όλα και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης επί αυτού. Ο κόσμος δεν γουστάρει τους Βαρδινογιάννηδες και τα συνθήματα και τα πανό πρέπει να συνεχίζονται σε κάθε ματς ,σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται μέχρι να επιτευχθεί ο σκοπός μας για το καλό του Συλλόγου.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ,ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ.
ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΠΑΛΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ...

Σχόλια