ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΕ ΓΚΑΜΑΡΗ


Μια ακόμα μέρα διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην πλευρά του νεαρού επιχειρηματία και των ανθρώπων του Ερασιτέχνη ολοκληρώθηκε, όμως τα πάντα στο τμήμα του βόλεϊ είναι κολλημένα σε κινούμενη άμμο ...

...Ο Στέλιος Καζάζης και οι 9 στρατιώτες του κάνουν υπομονή μη ξέροντας τι τους ξημερώνει αύριο. Ειδικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού και 6 από τους 9 πράσινους, ο λόγος για τους Πανταλέων, Ντονά, Λάππα, Μηνούδη, Παπαδημητρίου και Ψάρρα αξίζουν όσκαρ υπομονής αφού έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος εδώ και κάτι μήνες. Το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται από πουθενά αλλού έστω και μια ακτίδα φωτός και μόνο ο Γιώργος Γκάμαρης έχει δείξει ενδιαφέρον.
Τα ερωτήματα όμως που έχουν γεννηθεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πάρα πολλά και ορισμένα από αυτά ζητούν άμεσα απαντήσεις.
1) Γιατί ο κ. Γκάμαρης δεν παρουσίασε ούτε σε αυτή τη συνάντηση τις τραπεζικές εγγυήσεις που του έχουν ζητηθεί;
2) Ποιος ο λόγος των τόσων συναντήσεων χωρίς καμία απολύτως ουσία;
3) Γιατί δεν έχει αποκαλύψει μέχρι σήμερα τους ανθρώπους (σ.σ. επιχειρηματίες) που βρίσκονται πίσω από αυτών και είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για να επενδύσουν στο πράσινο ΤΑΑ;
4) Τι θα γίνει με τους 9 παίκτες (μπορεί να γίνουν και 10 αν στείλει ο Τεχέδα υπογεγραμμένο το προσύμφωνό του)  που υπάρχει ήδη συμφωνία σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση Γκάμαρη και δεν βρεθεί κάποιος άλλος χορηγός; Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή οι συμφωνίες με τους συγκεκριμένους παίκτες αγγίζουν τις 550.000 ενώ υπάρχουν και τα λειτουργικά έξοδα του τμήματος.
5) Σε τι ύψος θα φτάσει το μπάτζετ του τμήματος σε περίπτωση που αυτό μείνει αποκλειστικά στα χέρια του Ερασιτέχνη;
Εκτός από τα παραπάνω ερωτήματα υπάρχουν και άλλα ζητήματα που ειδικά η πλευρά του κ. Γκάμαρη αγνοούσε και έχουν να κάνουν με τα έγγραφα που απαιτούνται για την μεταβίβαση του ΤΑΑ.
Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο που σας παραθέτουμε και πιο κάτω, για να γίνει μια τέτοια μεταβίβαση χρειάζεται να πάρει την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Παναθηναϊκού, όπως επίσης απαιτείται και η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι το οποίο είναι χρονοβόρο αλλά και εξονυχιστικό.
Μια παράγραφος στην οποία και έχουν πατήσει οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι και αυτή η οποία αναφέρει πως ότι κι αν συμβεί και αθετηθεί η συμφωνία, τα χρέη δεσμεύουν και πάλι τον Παναθηναϊκό Α.Ο, για αυτό και η πλευρά του Τριφυλλιού επιμένει τόσο πολύ στις χρηματικές εγγυήσεις.
Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να δώσουν το τμήμα του βόλεϊ για να πάρουν μια βαθιά οικονομική ανάσα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ξεπουλήσουν όσο όσο το βόλεϊ των ανδρών εάν δεν πάρουν τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Υπομονή λοιπόν μια ακόμα εβδομάδα για να τελειώνουμε και με το σήριαλ του τμήματος βόλεϊ και για αυτό το καλοκαίρι.
Υ.Γ. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού φαίνεται πως... μπερδεύτηκαν με τα πολλά +1 και έτσι πρόσθεσαν ακόμα ένα άτομο στη συνάντηση. Συγκεκριμένα ο κ. Κίτσιος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μπερδεύτηκε και είπε ότι ήταν 8 μέλη του Δ.Σ. στη συνάντηση, ενώ ήταν 7 συν ένα πρώην μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου που με τις γνώσεις του πάνω σε νομικά θέματα βοήθησε πολύ στις συζητήσεις των δύο πλευρών.
Για την ακρίβεια και επειδή δόξα το Θεό η όρασή μας ακόμα είναι σε εξαιρετικά ικανοποιητικά επίπεδα, στη συνάντηση ήταν ο κ.κ. Κίτσιος, Ακριτίδης, Κρεζίας, Μαρουδιάς, Λιακόπουλος, Λουμίδης και Αυγουλέας από τα μέλη του Δ.Σ., ενώ ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος ήταν το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου που έδωσε το παρών στη συνάντηση.
Πάντως το συγκεκριμένο νούμερο που ειπώθηκε είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού αποτελεί την πλειοψηφία στο Δ.Σ. Άρα με 8 μέλη θα μπορούσε να ψηφισθεί η μεταβίβαση του ΤΑΑ.
Υ.Γ. 2 Ένα ξυπνητήρι πρέπει να πάρουν στον κ. Γκάμαρη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ή έστω μια ατζέντα βρε αδερφέ. Σε όλες τις συναντήσεις του ο νεαρός επιχειρηματίας έχει αφήσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να περιμένουν μέχρι και μία ώρα. Υπό άλλες συνθήκες είναι δεδομένο πως θα έβρισκε πάντως την πόρτα κλειστή.
Υ.Γ. 3 Σε ότι αφορά τα ονόματα που ακούγονται ότι θα έρθουν μαζί με τον κ. Γκάμαρη στον Παναθηναϊκό σίγουρα γεννούν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά... Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχτούν οι διαπραγματεύσεις και αν τελικά αυτά ισχύουν ή όχι.
Υ.Γ. 4 Κάποιοι ίσως θα έπρεπε να προσέξουν λίγο περισσότερο τα νεύρα τους και τη συμπεριφορά τους και να μην είναι τόσο ευέξαπτοι όταν κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Αν έδειχναν την ίδια αποφασιστικότητα και σε άλλα θέματα που άπτονται του Ερασιτέχνη σίγουρα ο Σύλλογος θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.
Απο www.prasinanea.gr

Ο ΓΚΑΜΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ,ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. 
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ,ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/10 11:48 π.μ.

    πετυχατε επενδυτη διαμαντι.πολλα λεφτα.(χρωσταει,μην παει ο νους σας αλλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/10 7:46 μ.μ.

    TO MEGALITERO LAMOGIO POU IPARHEI MILAO EK PEIRAS
    EIMAI KAMMENOS
    ALITIS TOU KERATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalhspera, an kai h anarthsh einai poly palia. Kai opws lete milate ek peiras, eimaste kai emeis stoys kamenoys apo ayton kai psaxnoume kosmo pou thn exei pathsei gia na ton kleisoume mesa.
    oti voihtheia mporeite na dwsete kai plirofories tha htan yperektimitaio. vgazei kapoios apo epitagi tou se plistiriasmo prwth katoikia. Eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου