ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ


Πήρε την πρώτη δόση απο οακα ο κ.Χοψονίδης σήμερα ,αφού 15 οπαδοί μας τον περιμένανε πίσω απο τον πάγκο και τον στόλισαν με κοσμητικά επίθετα .

Και αμέσως βγήκαν οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι και 3εβδομάδων εθνικάρες και θίχτηκαν απο το συμβάν αυτό. Απότι φαίνεται η υποκρισία σε αυτήν την χώρα περισσεύει και μερικές φορές γίνεται επικύνδινη. Εκτός κι αν πλέον στα γήπεδα έχει εφαρμοστεί κάποιος θεσμός και κάποιοι νόμοι που πρέπει να ακολουθούνται πιστά απο το κοινό. Το γήπεδο -προς υπενθύμιση για τους μεγάλους και τρανούς δημοσιογράφους που καταπολεμούν με τα πρωτοσέλιδα και τα άρθρα τους την βία- είναι χώρος θεάματος ή μάλλον δημόσιος χώρος θεάματος. Δημόσιος ,άρα ανοικτός στον λαό και όχι κάποια πριβέ εκδήλωση με σαβουάρ βιβρ και λοιπές παπαριές. Και ο κόσμος μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει ,χωρίς φυσικά να φτάνει σε ακρότητες.

Και πάμε πάλι πίσω στο θέμα μας. Ο κ.Χοψονίδης πήρε σήμερα την πρώτη γεύση του οακα (καθώς στην Κύπρο κατάλαβε για πρώτη φορά τι έχει να αντιμετωπίσει) και σιγά-σιγά θα πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα πως στην Αθήνα ,όπου κι αν αγωνίζεται θα υπάρχουν πάντα ...fans του ,που να του υπενθυμίζουν πόσο κομπλεξικός ,μισθοφόρος ,μουνόδουλος και λίγος είναι σαν άνθρωπος.

Σχόλια

  1. Και επίσης ,πολλοί τυπάδες που πάνε στο γήπεδο να δουν την Εθνική (Παναθηναϊκή Εθνική αλλά τέλος πάντων...) ,να τους πούμε πως δεν είναι μαγκιά να το παίζουν υπεράνω και να αποστασιοποιούνται γελώντας με τις αντιδράσεις των παιδιών χαρακτηρίζοντας του ακόμη και γραφικούς ,για χάρη της... Εθνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/8/10 11:32 π.μ.

    μπορεις να τον αποδοκιμάσεις όσο θες όταν παιζει σε εππεδο συλλογων.. δεν ειναι ωραίο να παιζει η εθνική και να τον βριζουμε...με την ιδια λογική αν κερδιζε ενα σημαντικό ματς η εθνική στον ποντο με καλαθι του σπανουλη θα επρεπε να στενοχωρηθούμε? κι εγω παναθηναικός είμαι αλλα δεν ενιωσα και περηφανια ή χαρα με τα χθεσινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/8/10 12:08 μ.μ.

    με το που διαβασα το αντικειμενικοι δημοσιογραφοι θυμηθηκα τον κ.Λαουδη που ειπε πως το κραξιμο στον πουτανας γιο ηταν απαραδεκτο...Αυτο το λεει ενας ανθρωπος που το μονο που κανει εδω και καιρο ειναι να μειωνει τον ΣΑΡΑΣ(σε καθε του αναρτηση αφιερωνει μια παραγραφο),κραζει εναν ανθρωπο με τεραστιο μπασκετικο IQ.poios???O μπασκετικος Αρης μας...απλα τους γραφουμε και αυτους στα αρχιδια μας,γιατι εμεις δν ειμαστε υπαλληλοι,ειμαστε οπαδοι που αγαπαμε το τριφφυλι και ξερουμε καλυτερα απο ολους το καλο του συλλογου...ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aπο την στιγμή που επέλεξε ο Χοψονίδης να πάει στον γαύρο γαμιέται. Όταν παίζει με την εθνική παύει να γαμιέται; Ήρθε στο οακα ,στην Αθήνα και θα δεχτεί τις αντιδράσεις του κόσμου.

    Εσύ δηλαδή θα τον μισήσεις ξαφνικά απο μέσα Σεπτέμβρη και μετά ή τέλος πάντων θα σου ναι αντιπαθής;

    Όταν έκλαιγε στην προπόνηση που τους επισκεφτήκαμε κοροίδευε τον κόσμο. Ε τώρα ήρθε η ώρα να δεχτεί την αντίδραση.

    Πράγματα απλά: Παίκτης που φοράει την ένδοξη φανέλα μας και πάει μετά στα μπουρδέλα ,γαμιέται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/8/10 1:41 μ.μ.

    Ποια Εθνικη ρε πατε καλα ? Και αυτη πρασινη ειναι ! Πανω απ'ολα η Παναθα και κανενας αλλος !
    Οταν τον εφερνε πισω ο Θανασης απο τις Η.Π.Α. , οταν πηγαν τα παιδια στο Ο.Α.Κ.Α. και αυτος εκλαιγε ...... Αντε γαμησου ρε Σπανουλη,καλα κανανε οι μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/8/10 2:20 μ.μ.

    με αυτήν την λογική δηλαδή εσεις το απολαμβάνετε όταν πηγε η εθνική (ποδοσφαιρου) στο Καραισκάκη για διαφημιστικό σποτ και κράζαν τζορβα και κατσουράνη επειδή παιζουν στον παο. θα το απολαμβανετε δηλαδη οταν στα εντος εδρας της εθνικής που θα γίνονται στο Καραισκάκη θα τους βριζουν? ε όχι εγω γαυρος δεν θα γίνω ποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/8/10 4:18 μ.μ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!!
    ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ!!!

    ΠΑΤΑΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/8/10 4:50 μ.μ.

    Γιατι ρε μαγκες δινετε αξια στο βλακα? Ενα αχαριστο ανθρωπακι ειναι. Δε νομιζω οτι του αξιζει να ασχοληθουμε παραπανω. Αυτος μας ειχε αναγκη ,οχι εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου