ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ...ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ!



Η ομαδάρα του Θρήνου έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση και νίκησε την Ρόμα με το απόλυτο 5-1 .Όπως φαίνεται ο Βαλβέρδε έφερε νέα αύρα στην ομάδα του λιμανιού και μετέφερε την νοοτροπία του νικητή στους παίκτες .Παράλληλα θα ανακάμψει ο Ντιόγκο ,που επί θητείας του έκανε θαύματα. Το Καραϊσκάκη θα γίνει ξανά φρούριο και η ομάδα πάει φουλ για νταμπλ. Να μην ξεχάσουμε πως τα 2 απο τα 5 γκολ ,πέτυχαν οι νέοι της ομάδας ,οπότε είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει και το νέο αίμα.

Αυτά θα διαβάζετε απο αύριο σε όλα τα μμε .Για τον μεγάλο και τρανό Βαλβέρδε και την ομαδάρα που θα φτιάξει ξανά απο την αρχή .Α ...και πως χθες είδαμε μόνο ένα δείγμα απο τις δυνατότητες της θρυλάρας.

Εμείς απλά να υπενθυμήσουμε πως Ευρώπη πάπαλα απο το καλοκαίρι (πλέον δεν τους έχουν μείνει και πολλά ρεκόρ να σπάσουν) και πως ομάδα ΔΕΝ έχουν. Με συμφωνημένες νίκες για να ηρεμήσουν τα πρόβατα και να φάνε καινούργιο κουτόχορτο απο την αρχή ,ομάδα δεν φτιάχνουν. Έχουν ένα εντελώς άναρχα στημένο ρόστερ χωρίς επιθετικούς ,τερματοφύλακες και με μια μετριότατη άμυνα. Η τριφυλλάρα έχει ΠΟΛΥ ανώτερη ομάδα και πρέπει να γίνουν εγκλήματα για να χάσουμε αυτό το νταμπλ.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες τον πούλο θα πάρουν σε όλες τις διοργανώσεις ,αλλά είπαμε ...πρέπει τα πρόβατα κάτι να μασήσουν ...

Σχόλια