ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΕΡΑ


Συνέντευξη στον sentra fm έδωσε ο Πατέρας μιλώντας για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και για τον πόλεμο που δέχτηκε ο ίδιος πέρυσι

Να σας πω κάτι ρε μάγκες;


Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Κ Α!!

Έχω βαρεθεί ρε Νικόλα να ακούω τα ίδια και τα ίδια .Μπορεί έτσι να ασκείς πιέσεις και να το κάνει με τον σωστό τρόπο ,αλλά στα αυτιά μου πλέον δεν συγκρατώ τίποτα γιατί όλοι σας επαναλαμβάνεστε. Λόγια χωρίς ουσία πλέον.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που χρειάζονται πράξεις και μάλιστα άμεσες που να κάνουν μπαμ. Βγείτε με τον Βγενόπουλο και τους υπόλοιπους μετόχους και κάντε πρόταση ,ξανά!! Ο κόσμος θέλει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ,πρέπει κάποιος να βρεθεί να κάνει πρόταση και τώρα είστε εσείς.

Νικόλας ,έφυγες το καλοκαίρι επειδή σου κάνανε πόλεμο 2 εφημερίδες ...αλλά είχες τον κόσμο μαζί σου ,να σε στηρίζει και τον κρέμασες. Οπότε δεν μπορώ να το δεχτώ σαν δικαιολογία ,δε γίνεται.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!


Διαβάστε και όλη την συνέντευξη..
http://www.leoforos.gr/article/2881/ego-tha-eiha-phugei

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/8/10 6:19 μ.μ.

    me ti re?me fystikia?exei ton kosmo dipla tou kai kolaei se 2 kwlofyllades.ase re nikola...lai esy kai o vgeno.xanete megalh eykairia giati o allos eixe desmeytei dhmosia ta leyta na pane ston erasitexnh..alla mallon den yparxei salio mono logia megala

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου