ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ: ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Ακόμη ένα τραγικό σήριαλ παίχτηκε σήμερα στο ΔΣ του ερασιτέχνη. Αποφασίστηκε ανεξαρτοποίηση του βόλλευ αντρών και μόλις 150.000 συνεισφορά απο τον ερασιτέχνη. Αυτό σημαίνει πως η τριμελής επιτροπή που έχει οριστεί καλείται να βρει χορηγούς και επενδυτές ,ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική του χρόνου και όχι ένας περιβαλόμενος θίασος που θα αντιμετωπίζει επαγγελματικές ομάδες ,με έφηβους.

Στο γυναικείο βόλλευ ο Πιστιόλης ,ουσιαστικά ο αρχιτέκτονας του τμήματος, παραιτήθηκε για προσωπικούς του λόγους που τους μεταφράζουμε ως άρνηση του Θανάση Γιαννακόπουλου να χρηματοδοτήσει στον ίδιο βαθμό και φέτος το τμήμα.Άρα 2 αποχωρήσεις και οι δύο πρέπει να θεωρούνται δεδομένες αν συνυπολογίσουμε την επιβεβαίωση απο το site του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ...http://www.theplayer.gr/?ID=6AkqKnhCO0UgMic8&Rec_ID=8552 .Αυτό σημαίνει τέλος και εδώ ο πρωταθλητισμός ,στο μοναδικό τμήμα που μας θύμιζε την περηφάνια του ερασιτέχνη.

Το τμήμα βόλλευ και γενικότερα ο ερασιτέχνης έχει βουλιάξει και έχει διαλυθεί ,απλά εμείς δεν το έχουμε πάρει πρέφα ακόμα .Ίσως με την φετινή ξεφτύλα που έρχεται να νιώσουμε και εμείς αλλά και οι επιφανείς Παναθηναϊκοί που παρακολουθούν αμέτοχοι.

Σχόλια