ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Μετά την στελέχωση της εθνικής μας ομάδας απο δικούς μας παίκτες ,μετά απο το ευρωπαϊκό image που έχουμε φτιάξει ,ύστερα απο τόσα χρόνια στην Παιανία και την τρομερή δουλειά που γίνεται με τα φυτώρια μας ήρθε η ώρα της ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ του ΗΘΟΥΣ και του ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΥ του Συλλόγου!!

Γιατί μην ξεχνάμε πως ούτε έχουμε υποβιβαστεί ,ούτε χρωστάμε. Είμαστε ομάδα που θέλει να αναπτύξει το επίπεδο του ποδοσφαίρου ,να ανακαλύψει τον όρο αξιοκρατία και αξιοπιστία στα λαμόγια που κυριαρχούν στον ελληνικό αθλητισμό και γενικά ΔΕΝ πρέπει να έχουμε καμία σχέση με το παρασκήνιο.

Για αυτό και έπρεπε να φύγει ο κακός Πατέρας -σύμφωνα με το σημερινό άρθρο του γκότζου-! Δεν άρμοζε στην φιλοσοφία και την ιστορία του Συλλόγου ρε παιδιά .Η φιλοσοφία μας πρέπει να είναι "να προάγουμε το αθλητικό ιδεώδες και ας μας γαμάει ο γαύρος με τις παράγκες του και ο κάθε βλάχος που γίνεται άνθρωπος" .Εμείς δεν είμαστε ομάδα του τώρα ,αλλά του μέλλοντος για αυτό και βάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλάνα μεσομακροπρόθεσμα .

Δεν κάνανε οι Βγενόπουλος-Πατέρας ,γιατί καθαρίσανε το παρασκήνιο και πήραμε στα ίσια το νταμπλ (αν και μας έσπρωχνε η διαιτησία σύμφωνα με τον Κωστάκη σε εκπομπή στο tv μακεδονία). Εμείς είμαστε τεχνοκράτες ,θέλουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά τον αθλητισμό και ας εξαφανιστεί ο Σύλλογος για χάρη του...αλίμονο!

Σχόλια