ΒΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ...


O Βαρδής φαίνεται πως αναγκάζεται σιγά-σιγά να βάλει και τα τελευταία του ...άσφαιρα όπλα μπας και γλυκαθεί κανένας με την επιλογή του πρώην αρχηγού πολιτικού κόμματος Κωνσταντόπουλου. Έτσι έβαλε τον παππού να συναντήσει τον διορισμένο πρόεδρο και να πει 2-3 ατάκες ώστε να μην ξεχνάμε πόσο πολύ αγαπάει τον Σύλλογο η οικογένεια και πόσο ήθελε να πετύχει η πολυμετοχικότητα ,αλλά δυστιχώς προδωθήκανε απο τους κακούς Βγενόπουλο και Πατέρα .

Εγώ τουλάχιστον δεν κατηγορήθηκα ότι έκλεψα κάποιο πρωτάθλημα. Ούτε διαφήμισα τις μεταγραφές που έκανα με ποσά


Πρώτη ατάκα. Για πες μας ρε παππού ...κατηγορείς την ομάδα που υποτίθεται αγαπάς πως φέτος δεν πήρε με την αξία της το πρωτάθλημα; Τι; Μας έσπρωξε η διαιτησία και δεν το αξίζαμε; Για κάντα ρε παππού πιο λιανά ,για εμάς τους ηλίθιους ...Όσο για τις μεταγραφές ρε παππού ,τουλάχιστον ο Πατέρας έφερε και έναν Σίλβα και έναν Σισέ και δεν περιμέναμε κάθε δεκαπενταύγουστο τον Σούκερ να υπογράψει...


Αυτή η κριτική που έχει υποστεί ο Γιάννης είναι άδικη. Έδωσε ό,τι μπορούσε και δεν δέχθηκε συμβιβασμούς ηθικών αξιών.


Αυτό είναι το πρόβλημα παππού...πως ο ανιψάκος σου δεν έχει μάθει να δουλεύει στην ζωή του ,νομίζει πως με τον σταυρό στο χέρι σημερα πας μπροστά και γενικά έχει αποδείξει πάμπολλες φορές πως απλά είναι ανίκανος!


Άντε τράβα σε καμία πιτσιρίκα και μην μας τα κάνεις ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/7/10 9:45 μ.μ.

    Τι αλλο θα ακουσουμε πια ρε γαμωτο, τι αμαρτιες πληρωνουμε εμεις οι Παναθηναικοι...Πουληστε ρε(στ αληθεια,οχι στα πρωτοσελιδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου