ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ



Εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι κοντά στον οποιοδήποτε πρόεδρο. Εμένα με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός. Αυτοί που βοηθούν τον Παναθηναϊκό θα είμαι κοντά τους. Όσοι τον σαμποτάρουν θα είμαι μακριά μου.


Τάδε έφη Παύλος Γιαννακόπουλος


Παύλο ,είσαι ο μόνος μαζί με τον αδερφό σου που άμα βγείτε και πείτε τα πράγματα ως έχουν ,ο κόσμος θα σας εμπιστευτεί και θα του ξεκαθαρίσετε το ομιχλώδες τοπίο που τον βάλατε τα τελευταία 2 χρόνια με παιχνίδια που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.


Δε γίνεται Παύλο ,να λες πως θα στηρίζεις οποιοδήποτε πρόεδρο ,απο την στιγμή που δεν πήρες θέση στον τέως και πετυχημένο πρόεδρο μας .Τόσα χρόνια ζητούσαμε μεγάλη ομάδα με παίκτες αξίας ,πρωταθλήματα ,πορείες στην Ευρώπη ,ομόνοια διοίκησης-κόσμου και γενικά κάποιον που να μας δώσει όραμα ώστε να προχωρήσουμε δυνατά και ενωμένα. Και βρέθηκε ο Νικόλας Πατέρας (που τον πρότεινε ο Τζίγγερ και δεν ήταν επιλογή δικιά σου ή του Βγενόπουλου) που πήγε να τα υλοποιήσει αυτά και τον τελειώσατε μέσα σε 5 μήνες .Είτε με δηλώσεις μη στήριξης του ,είτε με καυστικά πρωτοσέλιδα που πυροδοτούσαν κλίμα χωρίς λόγο και αιτία κατά την διαρκεία του αγώνα που δίναμε για το πολυπόθητο πρωτάθλημα.


Σαν πρόεδρος ο Πατέρας δεν βοήθησε ;Δεν έβαλε την ομάδα στον σωστό δρόμο;


Λες πως θα είσαι απέναντι σε όσους σαμποτάρουν τον Σύλλογο. Τότε μήπως πρέπει να τεθείς αντιμέτωπος και με τον ίδιο σου τον γιο ;;Που δημιούργησε μια προπαγάνδα χωρίς λόγο και άρχισε να κάνει αναίτιο πόλεμο στον τέως πρόεδρο ...ήταν γραμμή δικιά σου ,δικιά του ,της οικογένειας σας;; Για ποιο λόγο; Αφήνατε συνεχώς αιχμές πως φύγανε λεφτά κάτω απο το τραπέζι ,γιατί δεν βγήκατε μια μέρα με στοιχεία να πείτε τα πράγματα ως είχαν;


Δεν γίνεται ο ίδιος σου αδελφός ,ο Θανάσης να τάσσεται υπέρ του Πατέρα και να εναντιώνεται στον γιο σου χωρίς λόγο. Και ο Θανάσης σαμποτάρει τον Σύλλογο;


Η δικιά μου εκδοχή είναι πως φοβηθήκατε μην τυχόν Πατέρας και Βγενόπουλος αποκτήσουν περαιτέρω δημοτικότητα και έρισμα στον κόσμο και χάσετε τα πρωτεία .Και αυτό ήταν ολοφάνερα σκέψη δικιά σου και του Θανάση (λιγότερο βέβαια),καθώς η όλη σας στάση αυτό δήλωνε. Ανόητο ,καθώς με όλα αυτά που έχετε προσφέρει και κυρίως τις τεράστιες χαρές που μας προσφέρατε στο μπάσκετ όταν η μπάλα έπιανε πάτο ,ο κόσμος δεν πρόκειται ποτέ να ξεχνούσε και ήταν δεδομένο πως είχατε και έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Όμως Παύλο αφέθηκες στην μανία του γιου σου να αναλάβει ΑΜΕΣΑ την παε και έκανες κόμμα με αυτόν που σου την έκλεψε το 1979 μέσα σε ένα βράδυ.


Δεν υπάρχει καμία λογική ,σε όλο αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες. Ακόμη και την παε βγήκαν και είπανε πως πουλάνε και ΔΥΣΤΙΧΩΣ δεν κάνατε πράξη αυτό που χρόνια σας ζητάγαμε .Πάνω απο μια δεκαετία σας παροτρύναμε να πάρετε την παε και μας επαναλαμβάνατε "πως να αγοράσουμε κάτι που δεν πουλιέται;;" και την στιγμή που έπρεπε δηλώσατε απών.


Και έρχεσαι Παύλο σήμερα και στηρίζεις την γλάστρα-πρόεδρο που βάλατε ,έναν άνθρωπο άσχετο με το ποδόσφαιρο και τον Σύλλογο!! Με τέτοιες τακτικές έκανες τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ παγκόσμιο γίγαντα;;


Έχουμε χάσει πάσα ιδέα ,με την στάση σου και δυστιχώς δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε όσο δεν βγαίνεις να μιλήσεις.


Ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος ήταν οι λύσεις που ψάχναμε τόσα χρόνια .Ούτε τα αρπάζουμε απο αυτούς ,ούτε τους ερωτευτήκαμε ξαφνικά. Απλά αυτοί προκύψανε και τον δεύτερο εσύ αρχικά τον στήριξες.


Θα κλείσω με 2 δηλώσεις του Θανάση που είναι και όλη η ουσία .


"Εγώ ξέρω πως όποιος πρόεδρος φέρνει τίτλους ,δεν αλλάζει"
"Του εχθρούς μπορείς να τους διαλέξεις ,του συγγενείς όχι"


Αιρετική άποψη ,αλλά έτσι τα βλέπω τα πράγματα...


ΥΣ: Το κείμενο θα σταλθεί και στο προσωπικό mail του Παύλου Γιαννακόπουλου ,μπας και το διαβάσει κανένας ..

Σχόλια