ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ


Πριν 2 εβδομάδες είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας για το τμήμα του αντρικού μπάσκετ και τις ασυνήθιστες καταστάσεις που βιώναμε. Ευτυχώς τα πράγματα φαίνεται πως έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και η ομάδα θα παρουσιαστεί του χρόνου πιο δυνατή και πιο φρέσκα.

Πρώτη και πολύ σημαντική κίνηση ,η ανανέωση των Μπατίστ και Νίκολας για τα επόμενα 2 χρόνια .Δύο βασικότατα στελέχη συνεχίζουν στην ομάδα και η ομοιογένεια που υπάρχει δεν χάνεται.

Παράλληλα η διοίκηση χωρίς φρου-φρου κι αρώματα ,έκανε 2 πολύ σημαντικές προσθήκες ελλήνων παικτών που μπορούν να συνεισφέρουν ως ρολίστες κυρίως. Οι Καϊμακόγλου και Βουγιούκας που πέρυσι κάνανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα αποτελούν πολύ καλές λύσεις για να γεμίσουν τον πάγκο και γιατί όχι ,να βοηθήσουν και πιο ουσιαστικά.

Τέλος και πιο σημαντικό ,είναι η φυγή του Σπανούλη που πολλοί μπορεί να πιστέψαν πως αυτό θα λειτουργήσει εναντίον μας ,αλλά η φυγή του Βασιλάκη ,αποφέρει πολλά οφέλη .Γίνεται πιο σίγουρη η ανανέωση του Σάρας και ο μετέπειτα περισσότερος χρόνος συμμετοχής του ,καθώς και η μεταγραφή-βόμβα ,πιθανότατα του Ρούντι ,που θα περάσει την ομάδα σε άλλο επίπεδο και θα μας κάνει πολύ ισχυρούς.

Μέσα σε όλα αυτά να περιμένουμε και μια πρωτοκλασάτη μεταγραφή ενός σέντερ για να καλύχει το κενό που άφησε ο Πέκοβιτς .

Μπορεί οι Γιαννακόπουλοι να μας έχουν πληγώσει αφάνταστα στην μπάλα ,με την αποχή-συνενοχή τους ,αλλά στο μπάσκετ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ...

Σχόλια