ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ!!




Κοίτα ποιοι μιλάνε για ήθος και αξιοπρέπεια ή μάλλον ποιος μιλάει για χαρακτηριστικά που του είναι άγνωστα απο την στιγμή που αποφάσισε πως τα φράγκα είναι πιο σημαντικά .

Αυτός που πολέμησε τον κόσμο του Συλλόγου και τώρα τον γλύφει.
Αυτός που ανακάλυψε σε μια πορεία 40.000 ατόμων ,μόλις 6.000 !!!!
Αυτός που συνέχεια έβρισκε δικαιολογίες για όλες τις ξεφτύλες που τρώγαμε ,ώστε να μένει πάντα στο απυρόβλητο ο εργοδότης του.
Αυτός που τις τζαμπατζίστικες μεταγραφές ,τις μετέτρεπε σε διαμάντια και πολύ καλές ευκαιρίες.
Αυτός που είχε στα όπα όπα τον Μαλεζάνι που έχασε ένα πρωτάθλημα που δεν χανόταν και μας ξεφτύλσε στην Ευρώπη με τις 5άρες και έκανε συνεχή πόλεμο στον Τεν Κάτε που έκανε πολλά περισσότερα απο τον Ιταλό.

Και στην τελική ρε Κωστάκη όλοι οι τρελοί είναι που λένε πως είσαι κατακάθι των Βαρδινογιάννηδων και κάνεις πόλεμο και συνεχή προπαγάνδα ώστε το αφεντικό σου να μην εκτείθεται ;;

Στο μόνο που έχεις δίκιο και λες αλήθεια ,είναι ό,τι έχει να κάνει με τον καραγκιόζη τον Κανελλόπουλο που δετέλεσε πρόεδος της ΕΠΑΕ επι Ριζούπολης .Και μακάρι να μην ήσουν τσάτσος γιατί είσαι απο τους καλύτερους στα πυρά της γαύρικης προπαγάνδας .Αλλά η δικιά σου προπαγάνδα είναι πάρα πολύ χειρότερη απο των υποανάπτυκτων .

Σχόλια