ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΧΙ


Round 2...

Αναμενόμενη απάντηση εξέδωσε ο Βγενόπουλος στον Βαρδή και πλέον περιμένουμε καυστική ανακοίνωση απο την οικογένεια.

Ο Βγενόπουλος σε πρώτη φάση πέτυχε αυτό που ήθελε ,αφού αιφνιδίασε τους πάντες με την χθεσινή του πρόταση ,ανάγκασε τους Βαρδινογιάννηδες να παίξουν αμυντικά και να βγάλουν μια ανακοίνωση που δείχνει στην ουσία ότι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήαουν και πως η προ ενός μήνα ανακοίνωση του Τζίγγερ ήταν μπλόφα και πέτυχε .

Τώρα θα μας πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Σύλλογο και με αυτά που θέλουμε σαν οπαδοί... ε ντάξει μάθαμε να επιζούμε με αυτά τόσα χρόνια στην ομάδα.

Όπως και να χει η απόφαση έχει παρθεί και ο Βγενόπουλος αργά ή γρήγορα θα διοικεί τον Παναθηναϊκό ,μιας και τα κεφάλαια είναι έτοιμα και περιμένουν. Οι Βαρδινογιάννηδες θα απαντήσουν σε ύφος "εμείς πουλάμε ,αυτός δεν δέχεται τους όρους μας" ,αλλά όλο και περισσότερος κόσμος παίρνει πρέφα τι παίζει και την οικογένεια την περιμένουν στιγμές 2008 σε διπλάσιο βαθμό ,αν δεν ξεκουμπιστεί τώρα! Και εκεί ακριβώς ποντάρει ο Βγενόπουλος ,στο πέρασμα του χρόνου! Για αυτό και αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για αγορά με τους όρους του ,όποτε θελήσει η οικογένεια.

Και το ξαναεπαναλαμβάνουμε ...η απόφαση πάρθηκε ,τα κεφάλαια πλέον τα έχει ,απλά θέλει να αγοράσει την παε σε πολύ καλύτερη τιμή και μέσα σε ένα χρόνο θα το έχει κάνει σίγουρα ,αν όχι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.




Ο Φρέιτας ήρθε ,η προετοιμασία ξεκινάει ,μεταγραφές δεν έχουν γίνει ,τα διαρκείας βγήκαν και η ζωή συνεχίζεται...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου