ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ


Τα έχουμε πει και τα έχουμε επαναλάβει χίλιες φορές. Μπορεί όλος ο Σύλλογος να ματώνει είτε οικονομικά ,είτε διοικητικά και να βιώνει άσχημες καταστάσεις αλλά στον πλανήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού ,τα πάντα κυλούν τα τελευταία 13 χρόνια ιδεατά και με μια τέλεια αρμονία.

Έχουμε διοίκηση που αγαπάει όσο τίποτα την ομάδα ,τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη ,έναν βοηθό προπονητή που όπου κι αλλού αν βρισκόταν θα ήταν πρώτος και με μεγάλες διακρίσεις ,καθώς και παίκτες υψηλότατου επιπέδου και κυρίως καλοί χαρακτήρες.

Έτσι λογικό ακούγεται να είμαστε μαθημένοι σε τίτλους και πρωτιές ...

Όμως αυτό που δεν θεωρείται δεδομένο είναι το άψογο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος βλέπει ότι το μπασκετικό τμήμα τον σέβεται ,τον υπολογίζει και γνωρίζει ο καθένας πως πάντα αυτό το τμήμα ό,τι πετυχαίνει είναι ύστερα απο σκληρή δουλειά .Ακόμη κι όταν χάνει δεν υπάρχει γκρίνια ,γιατί ξέρουμε ότι τα δίνουν όλα και δεχόμαστε τις ήττες και τις αποτυχίες γιατί κι αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όπως έγινε και φέτος που κατακτήσαμε μόλις έναν τίτλο ύστερα απο πολλά χρόνια...

Έτσι και σήμερα τα πάντα κυλήσαν ιδεατά .Κόσμος χαρούμενος ,τραγούδια ,έκπληξη θανάση με την παραμονή του Ζοτς και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Τα υπόλοιπα απο τις επόμενες μέρες γιατί τα ζητήματα που υπάρχουν ,τρέχουν και είναι πολλά...

Σχόλια