ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!


Ρε σεις μαλάκες ,έχετε σκεφτεί μήπως οι παικταράδες μας ,σας κάνουν πλάκα και σας ...ανακαινίζουν με κάθε τρόπο; Στο πρώτο ματς διαφορά στο κεφάλι και στο τρίτο ανατροπή απο το -14 ,έτσι για να έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε μες στο παιχνίδι και διεκδικείτε το πρωτάθλημα.

Και βγείτε πάλι και μιλάτε για διαιτησίες και εμπόδια που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε...

Γιαννάκη ,το μόνο εμπόδιο που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ή μάλλον τα 2 εμπόδια που δεν σε αφήνουν να δεις πρωτάθλημα είναι πρώτον το ...μεταφυσικό και έχει να κάνει με την ύπαρξη των Ζοτς ,Σάρας ,Νίκολας ,Μητσάρα ,Σπανούλη ,Πέκοβιτς ,Μπατίστ και όλων των άλλων αστεριών μας και το δεύτερο είναι απολύτως φυσικό και έχει να κάνει με την ανικανότητα σου στην προπονητική και με την νοοτροπία του δεύτερου που έχεις ...σου είχε κολλήσει φαίνεται απο εποχή Γκάλη.

Όσο για τις άλλες δεσποινίδες όπως Μπουρούση ,αφάνα ,Κλέιζα ,Τεόντοσιτς κτλ ,καταλάβετε καλά κάτι ...ακόμη κι αν νικήσετε στο μπουρδέλο σας θα είναι επειδή οι δικοί μας θα θέλουν να σας γλεντήσουν μέσα στο κολαστήριο του οακα.


Όσο για το πότε θα πάρετε το πρωτάθλημα....; ΠΟΤΕ!

Σχόλια

  1. ΠΕΣ ΤΑ!!!! :D Ήμουν μέσα στο γήπεδο και αυτό που έζησα το χτεσινό βράδυ δεν υπάρχει... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/10 7:26 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ 4ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΪΚ, Ο ΚΙΛ ΜΠΙΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΠΙΟΙ ΒΕΒΕΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟΣ ΚΩΛΟ_ΓΚΑΥ_ΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΙΑΡΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/10 1:51 π.μ.

    paraligo na pethanw

    egefaliko xwris plaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου