TEΛΟΣ;;


Όπως όλοι έχετε μάθει ,σήμερα ο Πατέρας υπέβαλλε την παραίτηση του απο την προεδρία της παε και τώρα όλοι περιμένουμε το νέο ΔΣ της παε την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν ξέρουμε τι παιχνίδια παίζονται κάτω απο το τραπέζι ,δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις σκέψεις του κάθε μετόχου (μακάρι να μπορούσαμε να καταλάβουμε τι λογική κουβαλάνε μέσα στα κεφάλια τους) ,αλλά αγαπητοί μέτοχοι πρέπει να έχετε καταλάβει χρόνια τώρα πως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν είναι απλά ένας αθλητικός Σύλλογος. Έχει απο πίσω του εκατομμύρια φιλάθλους και χιλιάδες αρρώστους που ασχολούνται με την ομάδα απο το πρωί ως το βράδυ. Είναι κοινωνικό φαινόμενο και για πολλούς η ίδια η ζωή τους. Δεν μπορείται να παίζετε με τα όνειρα του κάθε οπαδού που ξεκίνησε φέτος στο ταξίδι προς την κορυφή και τώρα που το πέτυχε να τον αφήνετε μόνο του και να μην συνεχίζετε με τον ίδιο ζήλο για την εκτόξευση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε παγκόσμια κλίμακα.

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που γίνεται στον πολυμετοχικό .Τώρα που είμαστε κορυφή ,που τα πάντα είναι με το μέρος ,που ο πράκτορας βαράει διάλυση ...εσείς να συνεχίζετε τον ενδοοικογενειακό πόλεμο .Δεν επιτρέπεται!!

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ,προσωπικά πιστεύω πως θα πάρεις πίσω την παραίτηση σου. Δε γίνεται μετά απο όσα κατάφερες ,μετά απο την πρωτοφανή στήριξη που δέχτηκες απο τον κόσμο ,να λιποτακτήσεις  και να μας αφήσεις να ξαναπολεμήσουμε μόνοι μας ,με αυτούς που πριν λίγα χρόνια οδηγούσαν στην καταστροφή το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΌΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!


Ξέρουμε ποιοι δημιουργούν προβλήματα και μαζί θα τους πολεμήσουμε ,μαζί θα απογειώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/10 2:10 μ.μ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ 'Η Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου