ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Κατσουράνης; «Μαζί με τον Καραγκούνη είναι οι τυπικοί Έλληνες παίκτες. Θέλουν να τα ελέγχουν όλα. Ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει, τα πάντα. Πρέπει να αποδεχτούν ότι καμιά φορά έρχονται στην ομάδα μεγαλύτεροι παίκτες απ' αυτούς. Δε γίνεται μια ζωή να απαιτούν, πρέπει και να δίνουν. Αγωνιστικά, δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η θέση του Κατσουράνη . Ίσως πίσω από τον επιθετικό να του ταιριάζει καλύτερα. 


Tάδε έφη Χενκ Τεν Κάτε


Σε μια συνέντευξη (ουσιαστικά δύο συνεντεύξεις) -παραλήρημα ο πρώην προπονητής μας στάζει χολή για τα πάντα στον Σύλλογο και ουσιαστικά εξυμνεί μόνο τους Βύντρα και Σισέ. Σε ό,τι αναφέρεται προφανώς και βγάζει μια έντονη πικρία και απογοήτευση που έφυγε.


Όμως μέσα σε όλα λέει και πολλές αλήθειες για την νοοτροπία των έλληνων παικτών ,για την ανικανότητα του Αντωνίου απο την θέση που βρίσκεται και το όλο κλίμα που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη μας. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει αυτά που λέει για τους έλληνες παίκτες και συγκεκριμένα για τους Κατσουράνη-Καραγκούνη; Ποιος να τον κατηγορήσει ότι λέει ψεμάτα για τον Νίνη ;


Καλώς ή κακώς πολλά απο αυτά που λέει ισχύουν και δεν ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του. Και για αυτό τον πηγαίναμε και τον γουστάραμε ,γιατί ήταν ο πρώτος προπονητής που δεν δίστασε να τα βάλει με τους δημοσιογράφους που δημιουργούσαν προβλήματα στην ομάδα καθώς και τους ...πατριάρχες των αποδυτηρίων.


Σίγουρα πολλές απο τις επιλογές του σε διάφορα ματς μας αφήνανε μαλάκες και μας βάζανε στον πειρασμό να αναρωτιόμαστε αν είναι κυκλοθυμικός και όλα τα σχετικά που του καταλογίζανε .Όπως και να χει άφησε το στίγμα του..


Μεγάλο του φάουλ που δεν αναφέρθηκε στον κόσμο. Δεν νομίζουμε να του χει ξανατύχει στην ζωή του να χαίρει τέτοιας υποστήριξης απο τον οργανωμένο κόσμο ,ούτε και η ίδια Θύρα 13 έχει ξαναταχθεί σε τόσο έντονο βαθμό υπέρ κάποιου προπονητή...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/10 5:15 μ.μ.

    kai gia ton gouma eipe kati kai gia ton patera alla den sxoliasate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον ,αυτά που γουστάρουμε σχολιάζουμε.
    Δεύτερον ,δημοσιεύουμε αυτά που έχουμε να πούμε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/10 6:07 μ.μ.

    kai gia to vyntra eipe kati alla xerw den goustarete.alh8eia pou einai h fwto me th lezanta den antexesai?th vgalate xwris ena sygnwmh ston mvp tou Pana8hnaikou?polles apaithseis exw.h sygnwmh vghke apo antres gia antres kai oxi apo vazelakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού είσαι τόσο μεγάλος μας fan ,θα έχεις παρατηρήσει ότι έχουμε αφαιρέσει όλες τις λεζάντες απο δεξία ,μαζί και αυτή του Βύντρα.

    Ότι δεν τον γουστάρουμε και τον θεωρούμε λίγο για τον Παναθηναϊκό το έχουμε πει αμέτρητες φορές. Εκτιμούμε ότι προσπαθεί ,αλλά τον θεωρούμε λίγο και προφανώς δεν έχουμε την ανάγκη να ζητήσουμε καμία συγνώμη.

    Ελπίζουμε να σου λύσαμε όλες τις απορίες άντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου