ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!


Σε μια ημέρα που θα μείνει στην ιστορία γιατί μια Παρασκευή μεσημέρι άνθρωποι κάθε ηλικίας που ξεπερνούσανε τους 1.000 μαζευτήκαν για ένα διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ,τελικά λύση δεν πάρθηκε και το ραντεβού μετατείθεται για την προσεχή Τετάρτη όπου και αναμένουμε την ανάληψη της προεδρίας απο τον Πατέρα και όχι άλλες λύσεις που θα μας οδηγήσουν στην αβεβαιότητα.

Και όσοι μας κατηγορούν πως εξυμνούμε τον Πατέρα ή κολλάμε σε πρόσωπα ,δυστιχώς έτσι πρέπει να κάνουμε. Να βλέπουμε ποιοι μπορούν να πάνε μπροστά τον Σύλλογο και ποιοι όχι. Ποιοι δεν φοβούνται να χαλάσουνε το image τους και ποιοι το πάνε πάντα μέσω της διπλωματικής οδού. Και στην τελική είδαμε ποιοι παίρνουν κούπες και ποιοι όχι! Και εμείς για την Πανάθα μόνο τίτλους θέλουμε!

Το μήνυμα σήμερα εστάλη και ο κόσμος έδειξε για ακόμη μια φορά την δυναμική του. Και το πήραν πρέφα ΟΛΟΙ!

Η ουσία όμως βρίσκεται πως σήμερα κάποιοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να απαλλάξουν τον Σύλλογο μια και καλή απο τους Βαρδινογιάννηδες. Αυτός πουλούσε (χωρίς βέβαια να ξέρουμε αν ήταν απλά μια δήλωση για τα μάτια του κόσμου ,μιας και ποτέ δεν υπήρξε πρόταση) και κανείς δεν ρώτησε να μάθει τα τι και πως. Η ιστορία θα γράψει πως οι Γιαννακόπουλοι ,ο Βγενόπουλος κάνανε πίσω και δεν ορμήξαν να πάρουν πλειοψηφικό πακέτο και να τελειώνουμε μια και καλή.

Και επειδή αυτή η μάχη χάθηκε (όχι ότι δεν θα ξαναδωθεί τέτοια ευκαιρία. Αφού έγινε η αρχή... ) και δυστιχώς δεν ήταν στο χέρι μας για να την κερδίσουμε ,αλλά στην τσέπη και την θέληση των παραγόντων μας ,δεν είμαστε διατεθειμένοι να δούμε να χάνεται και αυτή του προέδρου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.
ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ,ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ!
ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ,ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ,ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΕΙ .
ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ.

Την επόμενη Τετάρτη θα είμαστε πολλοί περισσότεροι και θα απαιτήσουμε το καλό του Συλλόγου...

Σχόλια