ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!



Στόχος μου είναι η ευημερία και μακροημέρευση της ομάδας. Για περισσότερα από 100 χρόνια οΠαναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι υπερβαίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί και τα επόμενα 100 χρόνια γιατί δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του.


Τάδε έφη Γιάννης Βαρδινογιάννης


Δεν θα σχολιάσω την υπόλοιπη ανακοίνωση του ,μιας και περιμένω τις εξελίξεις ,τα τι και πως για να κριθούν όλοι στην σωστή βάση.


Όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η επιστολή του είχε κάμποσα ψεματάκια ,όπως οι κατά φαντασίαν σχέση που έχει ,όπως δηλώνει ,με την derby. Αλλά αυτό που ρε πούστη μου που δεν ανέχεται και είναι σαν να μας δουλεύει μες στην μάπα μας είναι το κλείσιμο της επιστολής του.


Ξαναδιαβάστε το και ξαναδιαβάστε το και αναλογιστείτε ποιος το γράφει. Αυτός που δίχασε τον κόσμο όσο ποτέ ,που κατάφερε στην επιστροφή της ομάδας στην μοναδική Λεωφόρο να παίζει κάθε χρόνο σε άδειο γήπεδο. Που;; Στην Λεωφόρο!! Που άλλες χρονιές έβραζε.


Που η Θύρα 13 σε κάθε εντός έδρας ματς ήταν μια σκέτη απογοήτευση. Με αποκορύφωμα την 13η Απρίλη ,όταν ο κόσμος έξω απο το γήπεδο ήταν δεκαπλάσσιος απο αυτούς που βρίσκονταν μέσα.


Την ιστορία του Συλλόγου η οικογένεια του την σεβάστηκε στο έπακρο όταν για σχεδόν 15 έτη δήλωνε απούσα και άφηνε ...έναν Κόκκαλη να ασελγεί πάνω στην ομάδα μας. Την σεβαστήκαν την ομάδα οι Βαρδινογιάννηδες και στην Ριζούπολη και στην κάθε μικρότερου φάσματος Ριζούπολη όλα αυτά τα χρόνια.


Απέδειξαν πόσο πιστεύουν στην δύναμη του κόσμου όταν του κάνανε την ζωή μαρτύριο για να βρει ένα εισητήριο και να πάει να δει την ομάδα του.


Βαρδινογιάννηδες είστε εχθρός για τον Σύλλογο και τον κόσμο του...


Σχόλια