XAΡΕΙΤΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!


Εκεί στην derby ,πραγματικά τα πρωτοσέλιδα σας είναι για να μείνουν στην ιστορία. 2 μέρες πριν την καταπράσινη φιέστα που έρχεται και εσείς βρήκατε πάλι αφορμή για να γκρινιάξετε και να πετάξετε τις σπόντες σας προς τον...άσπονδο και άκαρδο Πατέρα.

Καταρχήν ,όσοι θα λάβουν μέρος απο τους παλαίμαχους έχουν κατακήσει αμέτρητες κούπες με την τριφυλλάρα (πλην Χένρικσεν) και έχουν γράψει ιστορία. Απο αυτούς λοιπόν και με βάση αυτό το κριτήριο ,ο Μπορέλι έπρεπε να είναι εκεί!

Όπως και θα γουστάραμε να βλέπαμε και τους Μικάελσεν ,Ασάνοβιτς .Άντε και με το πολύ ζόρι τον Μινχ...Αλλά τον Ζουτάουτας τι; Σιγά το στίγμα που άφησε στην ομάδα... ή μήπως επειδή τον είχατε σαν παιδί σας και άνηκε στις πολυδάπανες μεταγραφές του Τζίγγερ σας;;

ΧΑΡΕΙΤΕ ,ΝΤΑΜΠΛ ΠΗΡΑΜΕ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/4/10 8:42 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/10 8:44 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/10 4:48 π.μ.

    Πάντως κι εσείς δεν πάτε και πολύ πίσω...
    Νταμπλ πήραμε, αλλα΄δεν χαίρεστε από τη στιγμή που κάθεστε και ψάχνετε αφορμες (που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν).
    Συνέντευξη πήραν και απλά τους ρώτησαν για τη φιέστα.
    Δεν πήραν συνέντευξη για να τους ρωτήσουν ¨γιατί δε με καλέσατε στη φιέστα¨

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ζουτάουτας τον ένα χρόνο που ήταν στην ομάδα βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του double. Σύμφωνοι ότι υπάρχουν παίκτες που ίσως αξίζουν περισσότερο να παίξουν αύριο, αλλά μην τον απαξιώνουμε! Ο τύπος έδινε το παν σε κάθε αγώνα και είχε την εκτίμηση της εξέδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Ανδρέα ,φτιάξαμε αυτήν την σελίδα για να σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε.

    Νταμπλ πήραμε και 2 μέρες πριν την φιέστα η συγκεκριμένη φυλλάδα βρήκε να ασχοληθεί με το ποιους δεν κάλεσε (καλώς ή κακώς είναι άλλο θέμα..) η παε.

    Antifa Gate 13 ο Ζουτάουτας μπορεί να έδωσε τα μέγιστα στην χρονιά του νταμπλ και μαγκιά του ,αλλά μην τρελαθούμε... δεν έχει καμία θέση ανάμεσα σε μορφές όπως ο Βαζέχα ,ο Σαραβάκος και ο Ρότσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου