AΛΛΟ ΤΟΤΕ ,ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ..


Επειδή πολλά παπαγαλάκια αυτές τις μέρες προσπαθήσανε να περάσουν την δικιή τους θεωρία για το τι σημαίνει η κατάκτηση του νταμπλ και πόσο εύκολα συσχετίζεται με αυτό του 2004 ,ας πούμε και μεις την άποψη μας..

Καταρχήν ,για μένα δεν υπάρχει καμία συσχέτηση αυτού του νταμπλ ,με εκείνο του 2004! Ήταν δυο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις ,σε δύο εντελώς διαφορετικές περιόδους.

Το 2004 προερχόταν απο την ..Ριζούπολη και είχε να αντιμετωπήσει ένα απίστευτο κλίμα αμφισβήτησης απο όλους. Ο κόσμος την ομάδα ,την είχε στην μπούκα και με το παραμικρό έπεφτε γιούχα. Η σαιζόν ξεκίνησε με το αλησμόνητο φιλικό της Βίλεμ ,όπου όλο το γήπεδο έβραζε και οι απειλές πέφτανε σύννεφο. Μεταγραφές εκείνης της χρονιάς; Παπαδόπουλος ,Μόρις ,Επαλέ ,Μάριτς ,Ζουτάουτας,Σανμαρτεάν και ζητάω συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον άλλον μεγάλο παικταρά. Προπονητής ο Σουμ ,αγνώστης προελευσεως. Λογικό είναι όπως καταλαβαίνετε ,να επικρατεί μια κατάσταση παράνοιας ,όταν βλέπεις πως οι μεταγραφές σου με δυσκολία ξεπερνάνε το 1 εκατομμύριο ευρώ και ο προπονητής σου ,το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ρίξει μια 3άρα στον γαύρο με την τότε του ομαδα. Ασχέτως ,αν μερικοί απο αυτούς βγάλανε μάτια και αποτέλεσαν βασικούς παράγοντες του νταμπλ ,το τότε κλίμα που υπήρχε ήταν ΕΝΤΟΝΗΣ αμφισβήτησης. Ο κόσμος διχασμένος ή 13 σπασμένη σε 2 κομμάτια ,οι προσελεύσεις αν ξεπερνάγανε τις 10.000 ήταν θαύμα και γενικά μια κατάσταση χάους. Παρόλα αυτά η ομάδα με περίσσια αρχ...δια κατάφερε και πήρε ενάντια σε όλους ένα πολύ μάγκικο νταμπλ. Όμως η τότε διοίκηση ,ούτε αυτό κατάφερε να προφυλλάξει ,μιας και οι αλλαγές που έπρεπε να κάνει -σύμφωνα με την κρίση της- ήταν κάτι Γκαλίνοβιτς ,Άντριτς ,Μίτου και Μπικόφσκι...δηλαδή γάμησε με. Με συνέπεια εκείνο το νταμπλ να μην βοηθήσει για την απαρχή μιας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ αυτοκρατορίας.

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα διαφέρουν πολύ. Όλη την χρονιά υπήρξε κλίμα ενότητας ,στήριξης απο τον ενωμένο κόσμο ,προσελεύσεις που βγάζανε μάτια και ομάδα με πραγματικούς αστέρες. Ένα καλοκαίρι που έφερε μεταγράφες τον Σισέ ,Λέτο και Κατσουράνη ,μια διοίκηση που πολέμησε το παρασκήνιο του πράκτορα και έναν κόσμο πραγματική ασπίδα στην ομάδα. Δύο καταστάσεις εντελώς διαφορετικές δηλαδή! Το μόνο που μένει ,είναι να μην επαναπαυτεί κανείς στο νταμπλ και δεν κάνουμε τις μεταγραφές που πρέπει ΚΥΡΙΩΣ στην άμυνα!!

Σχόλια