ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ!!


Mυαλό δεν βάλανε ,τα στόματα τους πάλι είχαν ανοίξει ,οι προκλήσεις τους ήταν συνεχείς απο την αρχή της χρονιάς κι όμως... στο ίδιο έργο πάλι οι θεατές!

Μας διώξατε απο τον Τάφο γιατί... λόγω της κολασμένης ατμόσφαιρας παίρναμε τα πρωταθλήματα.
Μας πήρατε το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς γιατί ...έτσι παίρναμε τα πρωταθλήματα.

Ε λοιπόν σας βεντουζώνουμε και στο Μετς και με μειωνέκτημα. Έτσι για να γουστάρεστε και να μην σας χαλάμε χατήρι..

Τώρα για το αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα στο μπουρδέλο σας ή στο Μετς ,αυτό θα εξαρτηθεί απο τις διαθέσεις των κορίτσαρων μας. Έτσι κι αλλιώς πλάκα σας κάνουν ό,τι ώρα γουστάρουν!

ΥΣ: Ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο που γέμισε το Μετς και δημιούργησε μια ωραία ατμόσφαιρα!
ΥΣ2: Και για όσους δεν το έχετε πάρει πρέφα μιλάμε για την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα γυναικείου βόλλευ που έχει περάσει ποτέ απο τα γήπεδα..
ΥΣ3: Πέρσυ ΤΣΟ+ΛΟ ,φέτος ΠΟΥ+ΞΥ ...τα λέγαμε απο την αρχή της χρονιάς.
ΥΣ4: ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!!

Σχόλια

  1. Πολλα μπραβο σε αυτη την ομαδαρα που φετος επαιζε γηπεδουχος... σε «ουδετερες» εδρες, μπροστα σε συγγενεις και φιλους.

    Το ηθελα πολυ αυτο το πρωταθλημα για την πουστια της 1ης αγωνιστικης.

    Το ΥΣ4 φιλε μου ολα τα λεφτα. Ετσι, ο ΠΑΟ μας ειναι ενιαιος και αδιαιρετος, τα εχουμε πει πολλες φορες. Και προσωπικα, περιμενω το καλοκαιρι χρηματικη στηριξη στον Ερασιτεχνη!!

    Οι κουπες ειναι αμετρητες Παναθηναϊκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/10 6:00 μ.μ.

    ...επίσης πολλά μπράβο στην ομοσπονδία του βόλλεϋ που κάνει τα πάντα για τη σωστή προώθηση του αθλήματος και κατόρθωσε να αδειάσει το μοναδικό γεμάτο γήπεδο στηv Α' Γυναικών, το τάφο του Ινδού, για να παίζουν όλοι επί ίσοις όροις δλδ. άδεια γήπεδα χωρίς φιλάθλους... μπράβο και πάλι μπράβο πραγματικά κύριοι το αγαπάτε πολύ το άθλημα, τι να σας πω; συγχαρητήρια και πάλι και του χρόνου ξέρετε εσείς να στείλετε τον Παναθηναϊκό στη Χαλκίδα ή μάλλον στη Λαμία....

    φτού σας άχρηστοι ... ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου