ΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!


Δυστυχώς, εφτά αγωνιστικές προ της λήξης του πρωταθλήματος, η ομάδα μας έχει υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, απρόοπτο το οποίο δεν περιμένουμε, γιατί το κάθε μορφής απρόοπτο δεν είναι ποτέ υπέρ του ΑΙΓΑΛΕΩ.
Από τον περασμένο Νοέμβριο καταβάλαμε ενωμένοι παίκτες, φίλαθλοι και η νέα μορφή του διοικητικού μοντέλου, κάθε προσπάθεια για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Δεν τα καταφέραμε και τα αίτια είναι πολλά. Ένας σημαντικός τομέας για την εξέλιξη κάθε αγώνα ήταν οι διαιτητές που μας έπαιζαν.
Στα 27 παιχνίδια που διεξήχθησαν, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ διαιτητής δεν κρίθηκε ότι ευνόησε την ομάδα μας. Αντίθετα, πληθώρα διαιτητών έκαναν απίστευτα λάθη, και όμως παρέμειναν στους πίνακες αλώβητοι.
Τι να θυμηθούμε... Τον κ. Μήτσιο, που το 2-0 με την Κέρκυρα το έκανε 2-2, τον κ. Μάνταλο με την Ηλιούπολη, τον κ. Ιωαννίδη στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, τον κ. Χατζή, που ενώ στο παιχνίδι με τον Εθνικό έκανε όργια εις βάρος μας ανταμείφθηκε την επόμενη Κυριακή με τοποθέτησή του σε αγώνα Α΄ Εθνικής, τον κ. Δασκαλόπουλο με την Ηλιούπολη (β΄ γύρο), τον κ. Κομίνη με τον Παναιτωλικό και τέλος τον αστέρα της διαιτησίας, κ. Κουκλωμένο, με τον Πιερικό σε αγώνα που έκπληκτοι οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να βρουν στις κάμερες το εις βάρος μας πέναλτι και τόσα άλλα και δεν τα έβρισκαν. Φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε όταν ένας διαιτητής μας έπαιζε 50-50, πράγμα σπάνιο.
Την ευθύνη για το κατάντημα αυτό της διαιτησίας έχει η 3άδα της ΚΕΔ, κ.κ. Τεροβίτσας, Παπαδάκος και Φινοκαλιώτης, και κυρίως εκείνος που τελικά δίνει το ΟΚ για τον ορισμό των διαιτητών, δηλαδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το πράσινο φως για τον ορισμό κάθε αγώνα παίρνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Έτσι, παρατηρείται το φαινόμενο Δευτέρα και Τρίτη το γραφείο του να δέχεται επισκέψεις παραγόντων, οι οποίοι, πέραν των άλλων, του λένε και τη γνώμη τους για το ποιος διαιτητής θα είναι καλό να τους παίζει.
Ο συχνότερος επισκέπτης είναι ο κ. Αχιλλέας Μπέος. Έτσι, στον πρώτο γύρο, αλλά και στον δεύτερο, ομάδες όπως το Αγρίνιο (διαιτητής ο κ. Ιωαννίδης), η Δράμα (διαιτητής ο κ. Μπαλωμένος), η Φυλή (διαιτητής ο κ. Παπανδριόπουλος), μετά το τέλος κάθε αγώνα με την ομάδα του κ. Μπέου έφταναν στα όρια της παράκρουσης.
Στο προσεχές διάστημα, θα παραθέτουμε πίνακα αγώνων με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που απεικονίζουν ανάγλυφα το πώς γίνονταν μέχρι τώρα οι ορισμοί στη Β΄ Εθνική.
Όσον αφορά την ευθύνη για τον ορισμό, ο κ. Τεροβίτσας ασχολείται με την Α' Εθνική, αλλά ως κάτοικος Αγρινίου, μετά τη διαιτησία του κ. Ιωαννίδη, άρχισε να έχει λόγο στους ορισμούς, προσέχοντας διακριτικά την ομάδα της πατρίδας του.
Ο κ. Παπαδάκος όριζε τους διαιτητές, τους έδειχνε στον κ. Τεροβίτσα και στον κ. Πιλάβιο, έπαιρνε τη συγκατάθεσή τους, και κατόπιν γινόταν η ανακοίνωση των ορισμών στο site της ΕΠΟ.
Είναι πολλά αυτά που έχουμε να δημοσιεύσουμε -όπως για ομάδες που κατά κύριο λόγο έχουν τηλεοπτική κάλυψη, γεγονός το οποίο επιτρέπει τον στοιχηματισμό, με Live Beting, κυρίως στην Κίνα και στη Μαλαισία, αλλά και για την πολιτική του κ. Πιλάβιου με τους προέδρους των ενώσεων που ήταν η δικλείδα ασφαλείας για όποιον διαιτητή δεν ήξερε τι σφύριζε.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ο κ. Πιλάβιος στον σχετικό πίνακα των "υπόπτων" για στοιχηματισμό αγώνων της UEFA διέκρινε ομάδες που είχαν συχνή παρουσία σε παράλογους στοιχηματισμούς, δεν πήρε κάποια μέτρα, ή και αυτός -σαν Έλληνας πολίτης που μαθαίνει για κάποιο "σίγουρο" αποτέλεσμα- έπαιζε στοίχημα, με αυξημένες πιθανότητες, αφού είχε και τη γνώση για το ποιόν των διαιτητών που όριζε η ΚΕΔ...
Με την παρούσα ανακοίνωση, δεν θέλω να ρίξω όλο το βάρος στη διαιτησία. Αλλά εκείνη ήταν που μας "γονάτισε" σε κρίσιμους αγώνες, και δεν επέτρεψε να πάρουμε ανάσα και να εκμεταλλευτούμε το άριστο κλίμα των αποδυτηρίων, αφού η ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ μέχρι σήμερα ήταν συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, παρά το τεράστιο βάρος του παρελθόντος.
Τελειώνοντας τη σημερινή τοποθέτηση -γιατί θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες, εβδομάδες και μήνες και άλλες, με στοιχεία που θα κατανοήσουν όλοι και θα ερμηνεύσουν, γιατί πολλοί παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους με χειροβομβίδες, γκαζάκια, σπασμένα δάχτυλα, ενέδρες, προπηλακισμούς, χωρίς η ΚΕΔ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ να κάνουν έστω και μία ανακοίνωση συμπαράστασης- θέλω να ευχαριστήσω μόνο τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν να βοηθάνε την ομάδα, υψώνοντας κάθε Κυριακή τη φωνή τους.
Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει ένα ξεκαθάρισμα της ομάδας. Στο ΑΙΓΑΛΕΩ θα πρέπει να παίζουν όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, και όχι ποδοσφαιριστές που σε αρκετούς αγώνες παρουσιάστηκαν αδιάφοροι ή με απόδοση κάτω του μετρίου.
Το ΑΙΓΑΛΕΩ είναι μια ομάδα με ιστορία, μ' ένα πανέμορφο επίπεδο, και με φιλάθλους που θέλουν να πάει μπροστά. Και θα πάει..

Τάδε έφη Βίκτωρας Μητρόπουλος ή αδελφός Θωμά ή πρόεδρος επαε εποχή παράγκας

Αν έχει τον Θεό του δηλαδή αυτός ο άνθρωπος. Κοιτάξτε ποιιος λέει τι!!!!

Τολμάει και μιλάει αυτός που βιάζε επι συναπτά έτη το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με τον αδερφό του ,τον πράκτορα και όλο το συνάφι. Έχει το θράσσος και μιλάει για διαιτησία ,αυτός που έστηνε όλο το πρωτάθλημα μαζί με τον αδερφό του.

Παίζει με την νοημοσύνη μας αυτή η γελοιότητα του ανθρώπινου είδους.

ΥΣ: Έχει ακόμη το θράσσος και πατάει στο οακα;; Και δεν έχει βρεθεί ένας να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές;;

ΥΣ2: Πήρε απάντηση στην ανακοίνωση παρωδία που έβγαλε ,απο ένα άλλο αγαθό παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου...Αχιλλέας Μπέος.

ΥΣ3: Το Αιγάλεω τι σας φταίει και δεν το αφήνεται ήσυχο;;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/10 1:38 μ.μ.

    Μήπως ξεχνάτε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μοιράζει στα επίοσημα του ΟΑΚΑ την εφημεριδα άπψη αυτού του βλάκα!!! Περιμένω απάντηση γι΄αυτό, νά΄σατε καλά καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό φίλε δεν το γνωρίζω και δεν νομίζω να ευσταθεί κάτι τέτοιο. Αν ισχύει όμως ,πρέπει να κοπεί μια και καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/10 3:03 μ.μ.

    http://www.d-news.gr/component/content/article/25-editorial/132-2009-12-07-13-34-41.html

    Διαβάστε το παραπάνω άρθρο...
    Δε νομίζω να λέει ψέματα, γιατί αν το είχε κάνει τότε θα τους είχαν κράξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν ,για το συγκεκριμένο ματς δεν γνωρίζω να σου πω ,αλλά για όλα τα υπόλοιπα δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο μέχρι σήμερα.

    Σε τέτοιους ανθρώπους σαν τον Βίκτωρα πρέπει να τους απαγορεύεται η είσοδος στα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος και κυρίως στα ματς της ομάδας μας-

    Γιατί ,ακόμη πατάει γήπεδο αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Όπως δεν μπορώ να καταλάβω και την ανοχή που έχουν ,αυτοί που κάθονται γύρω του και δεν τον έχουν πετάξει έξω .

    ΥΣ: Τους συγκεκριμένους αρθρογράφους της εν λόγω εφημερίδας που μου έβαλες το λινκ ,τους βάζω σε παρόμοια κατηγορία. Ό,τι κακά μας έχει προκαλέσει ο Βίκτωρας ,άλλα τόσα μας έχει δημιουργήσει αυτή η εφημερίδα...απλά με άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/10 12:59 π.μ.

    Οκ, γνώμη σου για την εφημερίδα, αλλά δ συμφωνώ!!!
    Δε χρειάζεται, να ασχοληθούμε τώρα με αυτά, αλλά με τον συγκεκριμένο τύπο, που έχει βιάσει το ποδόσφαιρο!!! Τώρα, για το ποιοι ευθύνονται που ακόμη πατάει στο γήπεδο αυτός ο βλάκας πρέπει να ρωτήσεις τον Βγενόπουλο ή και άλλους από την ΠΕΚ( Πλυτάς κτλ)

    Υ.Γ: Τουλάχιστον, αυτη΄η εφημερίδα τον πολεμούσε¨, αλλά πολυ περισσότερο συνεχίζει να τον πολεμάει, σε σημείο, που της έκανε μήνυση αυτός ο γελοίος...
    Αλλά, ξαναλεώ το θέμα είναι αλλο και πολύ πιο σοβαρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι συμφωνούμε πως αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναπατήσει στο γήπεδο .

    Όσον αφορά για την εφημερίδα ,αν η προπαγάνδα και ο πόλεμος της προς τον γαύρο έμενε εκεί ,θα μιλούσαμε για ένα πολύ καλό μέσο που δεν αφήνει αναπάντητη την λασπολογία των γαύρων. Αλλά η συγκεκριμένη φυλλάδα προτίμησε να κάνει και εντός των τειχών προπαγάνδα ,να προσπαθεί να μας πείσει πως η εποχή του Τζίγγερ ήταν ιδανική για τον Σύλλογο και να κάνει ύπουλο πόλεμο στον οργανωμένο κόσμο. Κάπου προτίμησε τα φράγκα και τις επιχορηγήσεις και εκεί έχασε την μπάλα και έγινε το πιο επικύνδινο μμε για τον Σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου