ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


Για τους μη γνωρίζοντες η Ίλιτς ήταν φετινή μας μεταγραφή στο γυναικείο μπάσκετ. Διαβάστε τις απαντήσεις τις και πως αντιλαμβάνεται το όνομα του Συλλόγου.. Μερικές φορές ,τέτοια λόγια περιμένουμε να ακούσουμε απο παίκτες που είναι χρόνια στον Σύλλογο ,αλλά η διάρκεια αποι φαίνεται δεν είναι απαραίτητη για να αντιληφθείς το μεγαλείο του Συλλόγου.


- Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις όταν σου έγινε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ήξερες τι σημαίνει να παίζεις για έναν σύλλογο σαν αυτόν;
"Ποιος δεν ξέρει τη σπουδαία ιστορία ου Παναθηναϊκού. Όλος ο κόσμος γνωρίζει για αυτόν και τη μεγάλη κόντρα του με τον Ολυμπιακό. Είναι ανάλογο σαν την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία. Είναι κάτι σαν θρησκεία και είναι πραγματικά τέλειο να είσαι και εσύ ένα μέλος αυτής. Είναι μια μεγάλη οικογένεια. Μόλις, λοιπόν, μου είπαν πως είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά. Δεν ήθελα ούτε να ακούσω για άλλες προτάσεις. Είπα αμέσως ναι".

- Τι είναι αυτό που κρατάς από την πρώτη σου σεζόν στο Τριφύλλι;
"Αυτό που ξεχωρίζω και μου έχει κάνει πραγματικά πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το συναίσθημα του ότι εδώ που είσαι, βρίσκεσαι σε μια μεγάλη οικογένεια. Το να νιώθεις αποδεκτή για αυτό που είσαι. Ένιωσα μια ζεστασιά από όλους και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Το να φοράς την πράσινη φανέλα και να βλέπεις τον κόσμο να σε χειροκροτάει κάθε φορά που παίζεις στη Λεωφόρο, είναι επίσης ένα απίστευτο συναίσθημα. Νιώθεις τη ευθύνη που κουβαλάς σαν μέλος αυτής της ομάδας και ότι είσαι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Για να και όλα τα κορίτσια προσπαθούμε πάντα να δίνουμε τον καλύτερό μας  εαυτό".


Δεν ξέρουμε αν η Ίλιτς θα μείνει ή όχι και του χρόνου. Αυτά είναι θέματα προπονητή και διοίκησης. Αυτό που γουστάρουμε είναι πως η τύπισα γουστάρει τον Σύλλογο και έχει αντιληφθεί την αίγλη που τον διέπει.

Σχόλια