ΕΛΛΑΔΑ 2010..

Tώρα θα μου πείτε τι θες και ασχολείσαι με τον κάθε ανύπαρκτο και γενικά σε θέμα που δεν αφορά -τουλάχιστον άμεσα- την ομάδα μας. Αλλά επειδή ο Νίκος Ρουμελιώτης είναι...ιδιαίτερη αδυναμία μου και γενικά κάποια πράγματα στον αθλητισμό ,αρχίζουν και γίνονται γελοία ,ας πω την άποψη μου.

Όπως θα πληροφορηθήκατε ,πιθανότατα στα ημιτελικά του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουμε τον άρη ,αφού πήρε την πρόκριση στα χαρτιά ,ελέω μιας μπύρας! Ένα κουτάκι μπύρας εκτοξέυθηκε απο την κερκίδα των γριών και πέτυχε την παικτούρα ,που ακούει στο όνομα Ρουμελιώτης.. Ο τυπάς ,έπεσε κάτω ,ύστερα απο 3 δευτερόλεπτα και όπως το είδαμε πάλι καλά να λέμε που γλίτωσε και τον... ακρωτηριασμό στο χέρι του. Ακολούθησαν και κάτι τραγικές δηλώσεις ότι παραλίγο να τον ...σκοτώσουν και έδεσε το γλυκό! Αλλά εγώ έχω να κάνω κάτι ερωτήσεις ,αποροίες βασικά που θα θελα και κάποιος να μου της λύσει..

1. Ο άρης αισθάνεται μάγκας που θα πάρει μια πρόκριση στα χαρτιά ,σε ένα ματς που έχανε με κάτω τα χέρια και δεν υπήρχε περίπτωση να προκριθεί;
2. Ο Νίκος Ρουμελιώτης αισθάνεται άντρας με το σημερινό του θέατρο; Είπαμε ,να πέσεις κάτω ρε παλικάρι ,αλλά εσύ συμπεριφέρεσαι λες και σε σημαδέψανε με μπαζούκα απο απόσταση ενός μέτρου!!
3. Οι οπαδοί -ή ότι είναι τέλος πάντων- της γριας πόσα κιλά εξυπνάδας μπορεί να χωράει ο εγκέφαλος τους για να κάνουν μια τέτοια κίνηση και ενώ προηγούνται με άνεση στο σκορ και παίρνουν παράλληλα και την πρόκριση;
4. Ποιος έξυπνος αποφάσισε πως πρέπει μια ομάδα να μηδενιστεί και να χάσει μια πρόκριση για μια μαλακία;
5.Έτσι πιστεύουν ότι θα αντιμετωπίσουν την βία;

Τέλος πάντων και για να μην το κουράζω ,θεωρώ πως μια τέτοια απόφαση είναι γελοία αν και εν τέλει δεν θα εφαρμοστεί. Εμείς σαν Παναθηναϊκός ,στα παπάρια μας ,μιας και όποιος και να ρθει θα τον γαμήσουμε χωρίς κόπο. Απλά με αφορμή αυτό ,είναι γελοίο να μιλάμε για βία στα γήπεδα όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Μπορούμε κάλλιστα να μιλάμε και για γελοιότητες αθλητών που κοροιδεύουν το άθλημα..

Όπως και να χει ,γαμιούνται και οι μεν και οι δε..

Σχόλια